Kan ett NurKor apparat lindre ryggsmerter?

Ryggsmerter. Det er ingen hemmelighet. De fleste mennesker (80% av befolkningen!) vil på et tidspunkt i livet oppleve ryggsmerter. Medisiner, inkludert smertestillende, betennelsesdempende midler og muskelavslappende midler, er velkjente innledende behandlinger for ryggsmerter. Men som leger og kroniske smertepasienter har erfart, forårsaker konsekvent bruk av mange av disse stoffene bekymringsfulle bivirkninger, inkludert helseproblemer, avhengighet og til og med død.

KJØP NÅ kr. 4695

Så hvordan fungerer NuroKor for å lindre ryggsmerter?

NuroKors apparater regnes som de aller nyeste og beste apparatene av sitt slag.

I stedet for bare å fokusere på PNS ( Perifer Nevromuskulær Stimuli ) eller en enkel behandlingsmodalitet, som mange forbrukerapparater gjør, bruker NuroKors KorOS avanserte former for PNS og inkluderer også NuroKor`s spesialformulerte nevromuskulære stimulering i tillegg til Mikrostrøm teknologi som gjør NuroKor MiTouch til et komplett terapiapparat for smertelindring, anti- inflammatorisk behandling, vevsreparasjon, muskelaktivering og muskelavspenning.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® PNS?

NuroKor PNS fungerer raskt ved å blokkerer smertesignalene som går fra ditt sentrale nervesystem til hjernen. Brukes til alle typer kroniske og akutte smerter inkludert øvre rygg og korsrygg.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® NMS?

Neuromuskulær Stimulering er en behandling som er programmert for å avspenne musklatur, forbedre sirkulasjonen, fremskynde restitusjons- og rehabiliteringsprosessene, forbedrer muskelstyrken og utholdenhet.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® MCS?

Mikrostrøm stimulerer prosesser som hjelper musklene våre til å repareres, reduserer smerter og betennelser og forbedrer funksjonstap fra muskelskader.I klinisk forstand krever enhver helingsprosess mye ATP.

Hyppig behandling er nøkkelen

Når man har fått en skade, betennelse i vevet o.l. er det også noe med hyppigheten av behandling som er nødvendig for rask heling og smertelindring, som man med et eget NuroKor apparat gir deg muligheten og fleksibiliteten med, som kan brukes hvor som helst når som helst, og så ofte som nødvendig ved behov.

Vi anbefaler så ofte som behandling 2 ganger daglig i en intensiv innledende periode på minst 10 dager. Gjerne en kombinasjon av forskjellige behandlingsmodaliteter som PNS, NMS og Mikrostrøm for optimal effekt, med en behandlingstid på 30- 60 min pr.behandling.

Her bør man prøve seg frem, og kjenne hvilken behandlingsapp som fungerer best for deg, for her vil det være individuelle forskjeller, og til og med forskjell fra dag til dag hva din kropp har behov for.

Vi tar for oss en kunde case:

Jannis 40 år- gammel mann. Har hatt kroniske smerter i 20 år på grunn av en gammel idrettsskade, og hadde fått en stor prolaps som ga ham ubeskrivelige smerter i lang tid. Da han kom over NuroKor hadde han prøvd det meste av alternativer for å lindre smertene sine, som i lange perioder var helt invalidiserende.

Første kvelden han prøvde apparatet opplevde han stor lindring av smertene. Så bra at han for første natt på veldig lenge greide å sove natten igjennom. Han var fra det øyeblikket overbevist om at dette virkelig var noe som fungerte for ham, og fortsatte dermed å bruke apparatet som anbefalt 2 ganger daglig. Tidvis brukte han det også mer når han kjente han hadde behov.

Han var også flink til å kjenne etter hvor han burde sette på elektrodene i forhold til hvor han hadde vondt, og testet stadig plasseringer, både rundt korsryggen og nedover høyre ben som var smertefullt helt ned til foten, da en nerve i korsryggen lå i klem. Han kjørte også på med god intensitet, og byttet mellom flere behandlingsprogrammer som både gikk på smertelindring, muskelavspenning, betennelsesreduksjon og vevsreparasjon.

Jannis fikk i løpet av få dager en helt annen livskvalitet, hvor han faktisk greide å utføre de mest dagligdagse tingene som å reise seg for å lage en kaffe, gå ned en trapp og ikke minst å få sove på natten uten smerter.

Prolapsen er fortsatt der like fullt, men den er ikke like smertefull. Hvordan er dette mulig?

Når et område er skadet, er det naturlig at muskulaturen rundt blir veldig stram og spent da den prøver å beskytte det skadede området. Dette skaper en dominoeffekt hvor man får en knallhard og smertefull muskulatur som i tillegg gjerne blir betent, og man overbelaster andre muskler for å kompensere.

Her kan NuroKor`s teknologi hjelpe både som smertelindring ved å stoppe smertesignalene til hjernen, og ved å redusere muskelspenninger og øke blodsirkulasjonen kraftig i området som behandles. Ved en slik skade vil blodsirkulasjonen bli dårligere, og man får en dårligere utveksling avfallsstoffer og tilførsel av næringsstoffer.

Mikrostrøm stimulering hjelper kroppen å aktivere den naturlige forekommende Mikrostrømmen i kroppen, som dropper drastisk ved en slik skade, trauma eller operasjon, og slik bidra til å hjelpe kroppen til å hele skaden.

Så kom dagen for den planlagte ryggoperasjonen for fjerne den store prolapsen som hadde forårsaket alvorlige smerter. Operasjonen var vellykket, og han ble gitt store mengder morfinpreparater for smertelindring.

KJØP NÅ!

NuroKor MiTouch

30 Dagers Pengene -Tilbake -Garanti

GRATIS FRAKT