Smertelindring med et tastetrykk: Slik ble Marit kvitt «frozen shoulder

Frossen skulder er en betennelse i leddhinnen som omgir skulderleddet, samt ofte i det omgivende bløtvevet. Leddhinnen klistrer seg etter hvert sammen med leddhodet, og bevegelighet i skulderen blir betydelig nedsatt. Dette resulterer i langvarige smerter som i kan vare opptil 2 år.

Marit fikk for stor belastning på jobb som resulterte i kraftig betennelse i albuen og skulderen. Hun gjennomgikk flere ulike behandlinger uten at det ga noe effekt – helt til hun fikk låne apparatet MiTouch av en kunde.

Etter en måneds bruk var jeg ikke bare overbevist om effekten, men også fast bestemt på at en egen MiTouch måtte i hus så snart som mulig, forteller Marit.

MiTouch er et bio-elektronisk medisinsk apparat som stimulerer kroppens egne prosesser for smertelindring. Det er det mest avanserte produktet på markedet, og teknologien brukes av sykehus og smerteklinikker over hele landet. Nå kan du få den samme behandlingen hjemme – på en enkel og trygg måte. Da Marit prøvde apparatet var betennelsen på sitt verste, men etter kun to behandlinger var smertene i albuen borte. Etter kort tid fikk hun tilbake full muskelkraft og bevegelighet i både albue og skulder.

Tenk at et enkelt apparat kan gi deg så mange fordeler?
Apparatene fungerer ved å stimulere det perifere nervesystemet slik at smerte-signalene til hjernen blir blokkert.

I tillegg stimulerer det prosesser i kroppen som gjør at betennelser og skader leges raskt ved at det sendes milde pulser som etterligner
kroppens naturlige mikrostrøm, og hjelper cellene med å regenereres og repareres.. Slik gir dette lille, men effektive apparat deg de beste resultatene!

Dette apparatet har vist seg å være en livredder for mange mennesker over hele verden som sliter med kroniske smerter. Det er veldig enkelt å bruke for alle og enhver.

KJØP NÅ kr. 4695

⭐⭐⭐⭐⭐ 4,9 Stjerner basert på 91 anmeldelser

• Gratis Frakt
• Kjøp med tillit- 100% Fornøyd eller pengene tilbake innen 30 dager.
Trenger du veiledning? Vår fysioterapeut hjelper deg GRATIS.


Sammenlignet med hvor ressurskrevende det er å skulle gå til jevnlige behandlinger, og kanskje også tygge i seg smertestillende medisin, er MiTouch-behandlingen som en drøm. Nesten for godt til å være sant, men bare nesten, for dette funker som bare det, sier hun.

Bioelektronisk medisin er et helt naturlig alternativ til medikamenter. Svært mange er plaget av ulike typer smerter, og etterspørselen øker etter smertelindring som ikke krever inntak av piller. Behandlingen har ingen bivirkninger og anbefales av leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og idrettsforskere.

Med MiTouch kan man enkelt velge et forhåndsinnstilt program som passer egne smerter – det kan være alt fra menstruasjonssmerter og idrettsskader til kroniske smerter og betennelser. Alt du trenger å gjøre er å feste elektrodene, trykke på en knapp og la apparatet stimulere kroppens naturlige prosesser.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  •  
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  •  
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  •  
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

KJØP NÅ!

NuroKor MiTouch

30 Dagers Pengene -Tilbake -Garanti

GRATIS FRAKT