HURTIGVIRKENDE BEHANDLING VED RYGGSMERTER

Kroniske ryggsmerter reduserer livskvaliteten, men det er ingen grunn til å fortsette å lide.

Avansert bioelektronisk terapi gir deg hurtigvirkende smertelindring, reduserer effektivt betennelse og avspenner muskulaturen.

Dette kan brukes i ditt eget hjem, og reduserer behovet for piller og dyre og tidkrevende behandlinger.

RASK SMERTEBEHANDLING VED KRONISKE RYGGSMERTER

Alle som sliter med ryggsmerter vet hvordan det kan redusere livskvaliteten. Ryggplagene går ofte ikke går over av seg selv og man kan få et tilbakevendende problem.

Heldigvis kan i de fleste tilfeller enkel fysiske aktivitet, livsstilsendringer og konsekvent behandling bidra til å forbedre tilstanden.

Det er lurt å komme i gang med behandling så raskt som mulig, for å forhindre at plagene forverrer seg og blir kroniske.

EFFEKTIV BEHANDLING VED RYGGSMERTER

MiTouch er et avansert medisinsk apparat som gir deg trygg og effektiv lindring uten bieffekter fra medikamenter.

MiTouch gir deg hurtigvirkende smertelindring ved å blokkere smertesignalene til hjernen, og stimulerer prosesser i kroppen som reduserer betennelse, øker blodsirkulasjonen og avspenner muskulaturen.

Dette er ofte mer effektivt enn tradisjonelle metoder, og du kan også bruke dette hjemme eller på farten når du trenger det.

KJØP NÅ

⭐⭐⭐⭐⭐ 4,9 Stjerner basert på 91 anmeldelser

• Gratis Frakt
• Kjøp med tillit- 100% Fornøyd eller pengene tilbake innen 30 dager.
Trenger du veiledning? Vår fysioterapeut hjelper deg GRATIS.

HVORFOR BRUKE NUROKOR?

Nurokor MiTouch er et prisbelønt bio-elektroniske apparat foretrukket av smerteklinikker og toppidrettsutøvere. En av nøkkelfordelene er:
I motsetning til et TENS apparat som kun lindrer smerter, har NuroKors apparater en avansert bioteknologi som er bevist effektiv for å dempe betennelser og bidra til raskere heling i tillegg til rask smertelindring. Smerter og betennelse går ofte hånd i hånd, så dette er en svært viktig faktor for varig lindring og helbredelse.

* Blokkerer smerter
* Demper betennelse
* Avspenner muskler
* Stimulerer og styrker muskler
* Spar tid og penger på behandlinger hos terapeut
* Spar kroppen for uønskede bivirkinger ved bruk av piller

Som omtalt i

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® PNS?

NuroKor PNS fungerer raskt ved å blokkerer smertesignalene som går fra ditt sentrale nervesystem til hjernen. Brukes til alle typer kroniske og akutte smerter inkludert øvre rygg og korsrygg.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® NMS?

Neuromuskulær Stimulering er en behandling som er programmert for å avspenne musklatur, forbedre sirkulasjonen, fremskynde restitusjons- og rehabiliteringsprosessene, forbedrer muskelstyrken og utholdenhet.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® MCS?

Mikrostrøm stimulerer prosesser som hjelper musklene våre til å repareres, reduserer smerter og betennelser og forbedrer funksjonstap fra muskelskader.I klinisk forstand krever enhver helingsprosess mye ATP.

Hyppig behandling er nøkkelen

Når man har fått en skade, betennelse i vevet o.l. er det også noe med hyppigheten av behandling som er nødvendig for rask heling og smertelindring, som man med et eget NuroKor apparat gir deg muligheten og fleksibiliteten med, som kan brukes hvor som helst når som helst, og så ofte som nødvendig ved behov.

Vi anbefaler så ofte som behandling 2 ganger daglig i en intensiv innledende periode på minst 10 dager. Gjerne en kombinasjon av forskjellige behandlingsmodaliteter som PNS, NMS og Mikrostrøm for optimal effekt, med en behandlingstid på 30- 60 min pr.behandling.

Her bør man prøve seg frem, og kjenne hvilken behandlingsapp som fungerer best for deg, for her vil det være individuelle forskjeller, og til og med forskjell fra dag til dag hva din kropp har behov for.

 

Vi tar for oss en kunde case:

Jannis 40 år- gammel mann. Har hatt kroniske smerter i 20 år på grunn av en gammel idrettsskade, og hadde fått en stor prolaps som ga ham ubeskrivelige smerter i lang tid. Da han kom over NuroKor hadde han prøvd det meste av alternativer for å lindre smertene sine, som i lange perioder var helt invalidiserende.

Første kvelden han prøvde apparatet opplevde han stor lindring av smertene. Så bra at han for første natt på veldig lenge greide å sove natten igjennom. Han var fra det øyeblikket overbevist om at dette virkelig var noe som fungerte for ham, og fortsatte dermed å bruke apparatet som anbefalt 2 ganger daglig. Tidvis brukte han det også mer når han kjente han hadde behov.

Han var også flink til å kjenne etter hvor han burde sette på elektrodene i forhold til hvor han hadde vondt, og testet stadig plasseringer, både rundt korsryggen og nedover høyre ben som var smertefullt helt ned til foten, da en nerve i korsryggen lå i klem. Han kjørte også på med god intensitet, og byttet mellom flere behandlingsprogrammer som både gikk på smertelindring, muskelavspenning, betennelsesreduksjon og vevsreparasjon.

Jannis fikk i løpet av få dager en helt annen livskvalitet, hvor han faktisk greide å utføre de mest dagligdagse tingene som å reise seg for å lage en kaffe, gå ned en trapp og ikke minst å få sove på natten uten smerter.

Prolapsen er fortsatt der like fullt, men den er ikke like smertefull. Hvordan er dette mulig?

Når et område er skadet, er det naturlig at muskulaturen rundt blir veldig stram og spent da den prøver å beskytte det skadede området. Dette skaper en dominoeffekt hvor man får en knallhard og smertefull muskulatur som i tillegg gjerne blir betent, og man overbelaster andre muskler for å kompensere.

Her kan NuroKor`s teknologi hjelpe både som smertelindring ved å stoppe smertesignalene til hjernen, og ved å redusere muskelspenninger og øke blodsirkulasjonen kraftig i området som behandles. Ved en slik skade vil blodsirkulasjonen bli dårligere, og man får en dårligere utveksling avfallsstoffer og tilførsel av næringsstoffer.

Mikrostrøm stimulering hjelper kroppen å aktivere den naturlige forekommende Mikrostrømmen i kroppen, som dropper drastisk ved en slik skade, trauma eller operasjon, og slik bidra til å hjelpe kroppen til å hele skaden.

KJØP NÅ!

NuroKor MiTouch

30 Dagers Pengene -Tilbake -Garanti

GRATIS FRAKT