BLI KVITT ISJIASSMERTENE MED NUROKOR

Isjiassmerter kan raskt lindres på en trygg måte med NuroKor som er en effektiv og bevist smertebehandling som reduserer behovet for piller og fungerer som din personlige terapeut. NuroKor kan brukes både hjemme og på farten.

Effektiv smertebehandling ved Isjias

Isjiassmerter kan raskt lindres på en trygg måte med NuroKor som er en effektiv og bevist smertebehandling som reduserer behovet for piller og fungerer som din personlige terapeut. NuroKor kan brukes både hjemme og på farten.

Men det er ingen grunn til å fortsette å lide. Ved å bruk av et bio-elektronisk terapi apparat kan du lindre isjiassmertene på en trygg og effektiv måte uten bieffekter fra medikamenter. Dette er ofte mer effektivt enn tradisjonelle metoder, og du kan også bruke dette hjemme når du trenger det.

Som omtalt i

HVORFOR BRUKE NUROKOR?

Nurokor MiTouch er et prisbelønt smertebehandlingsapparat foretrukket av smerteklinikker og toppidrettsutøvere, som gir deg et verktøy du selv kan bruke ved behov:

  • Blokkerer smerter
  • Demper betennelse
  • Avspenner muskler
  • Stimulerer og styrker muskler
  • Spar tid og penger på behandlinger hos terapeut
  • Spar kroppen for uønskede bivirkinger ved bruk av piller

HVA ER ISJIAS?

Isjias er en vanlig diagnose som ofte er et resultat av at en skive presser på- og kjemisk irriterer en nerverot i ryggen. Symptomer på isjias er smerte, utstråling og nummenhet på baksiden eller utsiden av låret og leggen, muskelspasmer og betennelse i vevet rundt nerven.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR VED ISJIASSMERTER?

Det er tre grunner til at NuroKor fungerer svært effektivt ved isjiassmerter:

  • Reduserer raskt smertene
  • Reduserer trykket på isjiasnerven ved å avspenne muskulaturen
  • Reduserer betennelsen rundt isjiasnerven.

MiTouch apparatet er bærbart og ser ut som en smart telefon med elektroder som settes på området med smerte.

Gjennom elektrodene sendes det behagelige pulser gjennom huden til det perifere nervesystemet som blokkerer smertesignalene til hjernen slik at man opplever omtrent umiddelbar smertelindrende effekt.

I tillegg dempes muskelspasmer som alltid oppstår ved Isjias. Slike spasmer er muskulatur som står i høyspenn, og dette forverrer smertene da trykket på isjias nerven øker. Dette fører igjen til at nerven blir mer irritert og muskulaturen betent.

NuroKor apparatene tilbyr også mikrostrøm som fungerer på cellenivå, som effektivt demper betennelser i vevet.

HVORDAN BRUKE NUROKOR VED ISJIAS?

Plasser padsene som på bildet, i korsryggen med 2 eller 4 pads. Har du utstrålende smerter, sett 2 pads langs isjiasnerven på beinet, evt hofte.

Velg Smerte Pluss eller Smerte App, og behandle 2 ganger daglig, morgen og kveld for optimale resultater.

Prøv deg frem for å finne beste plassering av elektrodene som gir deg best lindring. Kan variere fra dag til dag.

Behandle 2 ganger daglig i 30- 60 min. , morgen og kveld for optimale resultater.

Kombiner gjerne med MC2 App som fungerer på cellenivå for å dempe betennelse og smerte, og fremskynder vevsreparasjon.
Denne merkes ikke i bruk, og er super å bruke mens du gjør andre ting. Denne kan med fordel brukes 1 time daglig, eller lengre ved behov.

Smertelindring oppnås på kun få minutter og kan vare opp mot 24 timer, men de varige resultatene oppstår over tid ved regelmessig bruk.

Les vår kundes erfaring...

NuroKor forandret livet mitt fra et rent smertehelvete, til at smertene var helt OK og til å leve med, forteller Jan.

Jan er 40 år og halve livet har han hatt kroniske smerter etter en gammel idrettsskade. Han fikk en stor prolaps med utstrålende isjias smerter, og smertene gjorde han nærmest invalid i lange perioder.

Etter så mange år med alvorlige plager og behandling etter behandling som ikke ga resultater, fikk han endelig tips om et apparat som skulle forandre livet hans.

Allerede den første kvelden Jan prøvde MiTouch apparatet fra NuroKor opplevde han betydelig smertelindring. Det fungerte så bra at han for første gang på flere måneder klarte å sove gjennom hele natten.

Det var helt ubeskrivelig fantastisk for meg, sier Jan som hadde prøvd alt av behandling uten særlig effekt.

For Jan betød dette at han endelig kunne gjøre dagligdagse ting igjen som å reise seg opp for å lage kaffe og gå ned en trapp uten ubeskrivelige smerter.

Jeg er så fornøyd med dette apparatet som virkelig har forandret mitt liv, at jeg forteller alle jeg kjenner om det. Alle burde ha et slikt apparat! Jeg kjøpte derfor et apparat til min pappa som har samme problemer som meg, og han har også fått et helt nytt liv med mindre ryggsmerter med NuroKor, uttaler Jan.

 

KJØP NÅ!

NuroKor MiTouch

30 Dagers Pengene -Tilbake -Garanti

GRATIS FRAKT