Kjøpsvilkår

Bestilling og Frakt

Alle bestillinger vil bli sendt samme dag hvis de mottas før klokken 14:00 mandag - fredag. Ellers vil de sendes neste virkedag. 

Produktgaranti

NuroKor 2 års begrenset garanti

1) NuroKor garanterer det medfølgende maskinvareproduktet og tilbehør mot feil i materialer og utførelse i to år fra datoen for opprinnelig kjøp. NuroKor garanterer batteriet i ett år.

2) NuroKor garanterer ikke mot normal slitasje eller skade forårsaket av ulykke eller misbruk

3) Med gyldige krav i henhold til denne garantien, vil NuroKor enten reparere, erstatte eller refundere enheten etter eget skjønn. Garantifordeler er i tillegg til rettigheter som er gitt i henhold til lokale forbrukerlover. Bevis på kjøpsdata kan være påkrevd når du gjør krav i henhold til denne garantien.

Angrefrist og retur

Du har 14 dagers angrerett fra du mottar varen. Ønsker du å returnere produktet, send varen i retur som postpakke via Posten. Returkostnader i slike tilfeller betales av kunden, og kunden står selv for transport risikoen. Betingelsen for retur er at varen ikke har vært i bruk og at den kan selges som ny. Varen må returneres i uåpnet orginal emballasje. Så snart vi mottar ordren i retur i tilfredsstillende stand vil du få en bekreftelse på e-post og innbetalt beløp vil bli refundert.

Returadresse:

NuroKor Norge
Solid Helse og Velvære AS, 
Åkerøveien 7c 
0586 Oslo.