Kjøpsvilkår

Bestilling og Frakt

Alle bestillinger vil bli sendt samme dag hvis de mottas før klokken 14:00 mandag - fredag. Ellers vil de sendes neste virkedag. 

Frakt og levering

Fri frakt på bestillinger over 1000 kr.

79 kr i frakt på bestillinger under 1000 kr.

Varen( e) belastes ved bestilling, og sendes ut til deg med Bring. Får ikke bestillingen din plass i postkassen, så vil den bli sendt til nærmeste postkontor. Du vil da motta en hentelapp per post eller varsling på SMS. Normal leveringstid er 1-4 virkedager etter at pakken er sendt fra oss. Link til sporing av pakken finner du i mailen du mottar fra oss når pakken sendes fra vårt lager.

Angrefrist og retur

Du har 30 dagers angrerett fra du mottar varen.

Hvis du ønsker å returnere en vare så kan du sende oss en email på info@nurokor.no og angi retur årsak, og vi vil hjelpe deg.

Ønsker du å returnere produktet, send varen i retur som postpakke via Posten. Returkostnader i slike tilfeller betales av kunden, og kunden står selv for transportrisikoen. Betingelsen for retur er at varen ikke har er skadet og at den kan selges som ny. Brukte pads skal ikke returneres, og disse vil bli trukket fra i refusjonsbeløpet. Varen må returneres i uåpnet orginal emballasje. Så snart vi mottar ordren i retur i tilfredsstillende stand vil du få en bekreftelse på e-post og innbetalt beløp vil bli refundert.

Vi har et returgebyr på 79 kr som gjelder om du returnerer noe uten å bestille noe annet i bytte. Dette belastes når vi mottar pakken fra deg, og det gjelder kun retur, ikke reklamasjoner og bytte. Dette gjelder også dersom du bestiller varer og ikke henter denne ut fra postkontoret.

Når vi har behandlet returen sørger Klarna for oppdatert faktura eller for tilbakebetalingen. Dersom du har valgt faktura og ikke betalt den, vil varen slettes fra fakturaen. Det vil skje 7-14 virkedager etter at vi har gitt beskjed til Klarna om refundering. Dersom du har betalt med kort blir pengene ført direkte tilbake til samme kort. Ved betaling med faktura vil Klarna kontakte deg for kontonummer. Du kan logge deg inn på klarna.no for å få oversikt over betalingsinformasjon og eventuelle utestående beløp.

For å få tilbakebetalt hele beløpet ved retur/angrerett, skal varen sendes tilbake i samme stand som da du mottok den. Det vil si i original emballasje, med alt av tilbehør og veiledninger som kommer i esken. Dersom originalemballasjen er ødelagt vil varen anses som brukt, og varen kan ikke selges videre, og verdien på varen reduseres til brukt vare. Vi kan da kun tilbakebetale varens brukte reduserte verdi. 

Om du returnerer innen 30 dagers angrefrist, garanterer NuroKor Norge garanterer full tilbakebetaling av de returnerte varene i henhold til Seksjon 1 (Kansellering av bestilling) forutsatt at varene er i samme tilstand som de var når du mottok de. Dette betyr at alle elementene og enhetene ikke er skadet eller riper på displayet,  skittent eller demontert, og må kunne selges som ny. Dette gjelder ikke for pads, som vil være i en brukt tilstand etter at du har prøvd enheten. Ubrukte pads må inkluderes i de returnerte produktene. Alle andre gjenstander som inngår i produkt emballasje må returneres.

NuroKor Norge forbeholder seg retten til å avkreve et gebyr dersom en sending ikke hentes. Bring sender ut melding om ankommet pakke straks den ankommer ditt lokale utleveringssted. Deretter sendes det en påminnelse om uavhentet sending etter 7 dager. Dersom pakken ikke er hentet innen 14 dager returneres den til oss.

Dersom du unnlater å hente pakken på utleveringsstedet vil vi refundere varekostnaden (inkludert frakt) fratrukket et gebyr for uavhentet forsendelse. Dette for å dekke våre fraktkostnader tur/retur, og våre lagerhåndteringskostnader. Uavhentede pakker vil bli ilagt et gebyr på NOK 300,- eks. mva.

Betalingsvilkår
NuroKor Norge v/ Solid Helse og Velvære AS org.nr. 989 678 469

MVA på 25% inngår i alle priser. For personer bosatt på Svalbard, som skal ha MVA-fritak, må dere ta kontakt med vår kundeservice vedrørende dette.

Det tilkommer ingen andre avgifter på ditt opprinnelige kjøp enn det som står opplyst i bestillingsbekreftelsen du mottar per e-post.

Du kan selv velge den betalingsmåten som passer deg best. Du kan velge å betale med betalingskort, gjennom Klarna, eller med  PayPal.

For bestilling av varer betalt med betalingskort må du ha fylt 15 år, eller ha godkjenning fra din(e) foresatte.

Pris på salgs- eller tilbudsvarer gjelder så lenge lageret rekker.

Kortbetaling

Når du betaler per kort tilkommer det følgende gebyrer:
Betaling med norsk utstedte betalingskort: X % av kjøpssummen, minimum X kr. pr. transaksjon.
Betaling med utenlandsk utstedte betalingskort: X % av kjøpssummen, minimum X % pr. transaksjon.

Slik betaler du med kort:
Fyll inn alle opplysninger om deg selv, og din adresse.
Velg betaling med VISA eller Mastercard.
Fyll inn kortnummer, utløpsmåned- og år og sikkerhetskoden på baksiden av kortet (de tre siste sifrene).
Fyll inn kode fra kodebrikke, passord eller lignende for å gjennomføre kjøpet med 3D-secure.

Beløpet reserveres på din konto umiddelbart etter bestilling, og vil deretter ikke være tilgjengelig på ditt betalingskort før reservasjonen evt. blir utløst. Reservasjonen vil ikke trekkes fra ditt betalingskort før bestillingen er behandlet hos butikken, og vil utløses igjen dersom bestillingen din blir avslått.
Dersom kun deler av bestillingen din kan leveres vil det kun trekkes penger for de varene som kan leveres til deg, og det resterende av reservasjonen vil igjen bli utløst og disponibelt på din konto.

Gavekort eller rabattkode

Dersom du har en rabattkode du ønsker å bruke skal du tilføye og aktivere koden i din «handlekurv», hvor det står «Har du en rabattkode? Tilføy rabattkode her» før du går videre til sikker betaling. Du kan ikke kombinere flere rabatt-/gavekortkoder på samme kjøp.

Dersom du har glemt å legge inn rabattkoden/gavekortkoden før betaling kanvi  dessverre ikke endre på dette i etterkant av at bestillingen er gjort.

Produktgaranti

NuroKor 2 års begrenset garanti

1) NuroKor garanterer det medfølgende maskinvareproduktet og tilbehør mot feil i materialer og utførelse i to år fra datoen for opprinnelig kjøp. NuroKor garanterer batteriet i ett år.

2) NuroKor garanterer ikke mot normal slitasje eller skade forårsaket av ulykke eller misbruk

3) Med gyldige krav i henhold til denne garantien, vil NuroKor enten reparere, erstatte eller refundere enheten etter eget skjønn. Garantifordeler er i tillegg til rettigheter som er gitt i henhold til lokale forbrukerlover. Bevis på kjøpsdata kan være påkrevd når du gjør krav i henhold til denne garantien.

4) Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

 

Returadresse:

NuroKor Norge
Solid Helse og Velvære AS, 
Åkerøveien 7c 
0586 Oslo.

 

Org.nr. 989 678 469