NuroKor Norge Retningslinjer for retur og refusjon

Seksjon 1. Kansellering av bestilling:

Du kan kansellere eller returnere bestillingen inntil 30 dager etter mottak av de bestilte varene. Hvis du har blitt belastet for varene, vil du få tilbakebetaling i den formen du betalte da du bestilte. 

Hvis du ønsker å avbestille eller returnere bestillingen, vennligst gi oss beskjed enten pr. Epost til: info@nurokor.no. 

Vi forsøker å bruke samme metode for tilbakebetalingen som ved bestillingen, så snart som mulig ,eller senest innen 14 dager etter mottatt varsel om kansellering, forutsatt at vi har mottatt varene eller bevisene (postbevis) om at du har sendt produktene tilbake. En annen betalingsmetode kan brukes til tilbakebetaling, forutsatt at du samtykker i en slik endring, i alle fall vil dette ikke generere ekstra kostnader.

Hvis noe du har mottatt er defekt, vennligst informer NuroKor Norge omgående og returner varen i henhold til avsnitt 2 nedenfor. NuroKor Norge vil gi full refusjon for alle produkter som anses som defekt. Bestemmelsene som er angitt her, begrenser ikke noen lovbestemte rettigheter.

Seksjon 2. Returer

NuroKor Norge garanterer full tilbakebetaling av de returnerte varene i henhold til Seksjon 1 (Kansellering av bestilling) forutsatt at varene er i samme tilstand som de var når du mottok de. Dette betyr at alle elementene og enhetene ikke er skadet eller riper på displayet, skittent eller demontert, og må kunne selges som ny. Dette gjelder ikke for pads, som vil være i en brukt tilstand etter at du har prøvd enheten. Ubrukte pads må inkluderes i de returnerte produktene. Alle andre gjenstander som inngår i produktemballasje må returneres.

Tilbehør som er åpnet og brukt kan ikke returneres for refusjon.

Alle mekaniske feil som ikke skyldes ekstern skade, dekkes av 2 års garanti for enhetene.

Hvis skaden ikke faller under vår garanti, har du muligheten til å sende enheten inn for utskifting av skjermen. Vennligst send da tilbake til oss på denne adressen:

NuroKor Norge
Åkerøveien 7c
0586 Oslo