ARTROSE OG LEDDGIKT
-DEN BESTE LØSNINGEN FOR SMERTELINDRING

Artrose og leddgikt kan ligne da begge diagnoser fører til smertefulle, hovne og stive ledd, og gjerne muskelsmerter også.

Felles for disse er at smertene begrenser ofte hverdagslivet og livskvaliteten betydelig, og mange har et høyt medikamentforbruk med en rekke bieffekter.

Selv om ingen behandling kan kurere hverken artrose eller leddgikt, kan NuroKor gi deg kontroll over smertene og lindre symptomene raskt og effektivt i eget hjem.

 

 

ARTROSE OG LEDDGIKT
-DEN BESTE LØSNINGEN FOR SMERTELINDRING

Artrose og leddgikt kan ligne da begge diagnoser fører smertefulle, hovne og stive ledd, og gjerne muskelsmerter også.

 

Felles for disse er at smertene begrenser ofte hverdagslivet og livskvaliteten betydelig, og mange har et høyt medikamentforbruk med en rekke bieffekter.

 

Det finnes alternativer i dag som kan gi meget god smertelindring, som demper betennelsen i leddene, øker mobiliteten og reduserer behovet for medikamenter.

 

Selv om ingen behandling kan kurere hverken artrose eller leddgikten, kan NuroKor gi deg kontroll over smertene og lindre symptomene raskt og effektivt i eget hjem.

Leddgikt og hvordan bioelektrisk terapi kan hjelpe

Artritt påvirker millioner av mennesker over hele verden på daglig basis. Vi ser på to vanlige lidelser - Revmatoid artritt og slitasjegikt. Omsorgssjef, Chantelle McCabe og styrke- og kondisjonstrener, Shaun Gudge, deler historiene sine om smerter i leddgikt, og hvordan de har brukt NuroKor bioelektrisk terapi for å håndtere det.

ANNES ERFARING..

Anne er 35 år og har leddgikt. Smertene hennes var så ille at hun trodde hun måtte gi opp jobben sin. Så fikk hun teste NuroKor. Anne uttaler:

«NuroKor har gjort en enorm forskjell i livet mitt, og jeg er så takknemlig for at jeg oppdaget dette apparatet. Jeg sover igjen, hodepinen har forsvunnet og smertene mine er mer utholdelige. Etter at jeg begynte å bruke MiTouch apparatet hver dag, har jeg klart å redusere medikamentene mine med 85%»

Jeg føler meg mer positiv til fremtiden og håper tilstanden min vil fortsette å forbedre seg.

HVORFOR BRUKE NUROKOR?

MiTouch apparatet er bevist effektiv for rask smertelindring ved artrose og leddgikt.
Apparatet hjelper også med å dempe betennelsen i leddene og lindre muskelsmerter som ofte forekommer, og gir deg et verktøy du kan bruke ved behov.

Test ut apparatet risikofritt i 60 dager. Fungerer det ikke for deg kan du returnere for refusjon.

  • Blokkerer smerter
  • Demper betennelse
  • Avspenner muskler
  • Stimulerer og styrker muskler
  • Spar tid og penger på behandlinger hos terapeut
  • Spar kroppen for uønskede bivirkninger ved bruk av piller

HVORDAN FUNGERER NUROKOR ?

MiTouch apparatet er bærbart og ser ut som en smart telefon med elektroder som settes på området med smerte.

Gjennom elektrodene sendes det behagelige pulser gjennom huden til det perifere nervesystemet som blokkerer smertesignalene til hjernen slik at man opplever omtrent umiddelbar smertelindrende effekt.

MiTouch apparatet tilbyr også mikrostrøm som fungerer på cellenivå, og som effektivt demper betennelser i vevet. (Mikrostrøm kan ikke merkes i bruk)

  • Reduserer raskt smertene
  • Øker blodsirkulasjonen og myker opp leddet
  • Reduserer betennelse i leddet og i vevet rundt
  • Stimulerer og styrker muskulaturen

HVORDAN BRUKE APPARATET?

1)Plasser elektrodene som vist i de ulike eksemplene i videoen, men ta utgangspunkt i hvor smertene dine sitter. Prøv deg frem omplassering parallelt eller i kryss fungerer best for deg.

2) Appen Smerte Plus eller Smerte er begge fine ved artrose- og leddgiktsmerter.

3) Ved muskelsmerter bruk appen "Restitusjon". Prøv deg frem med hvilken behandling som fungerer best for deg. Bruk 2 ganger daglig i 30-60 min. når du har smerter.

4) Test plassering av elektrodene for å finne plasseringen som gir deg den beste smertelindringen.

5) Kombiner gjerne med MC2 appen 1 time daglig. MC2 fungerer på cellenivå og bidrar til å redusere betennelse, og lindre smerter. MC2 kan ikke føles i bruk.

6) Intensiteten justeres opp til et behagelig nivå. Behandlingen kan utføres mens du gjør dine dagligdagse ting, eller mens du slapper av på sofaen

På hender og håndledd kan du eventuelt kun bruke MC2.

HVA ER ISJIAS?

Isjias er en vanlig diagnose som ofte er et resultat av at en skive presser på- og kjemisk irriterer en nerverot i ryggen. Symptomer på isjias er smerte, utstråling og nummenhet på baksiden eller utsiden av låret og leggen, muskelspasmer og betennelse i vevet rundt nerven.

KJØP NÅ!

NuroKor MiTouch

30 Dagers Pengene -Tilbake -Garanti

GRATIS FRAKT