EFFEKTIV
PLANTAR FASCITT
BEHANDLING

Hva er plantar fascitt?
Plantarfascitt er smerter i hælen eller fotbuen, forårsaket av en en betennelse av plantar fascia, seneplaten under foten som fester seg på å gå fra hælbenet. Plantar fascitt er en vanlig tilstand, og skyldes overbelastning og irritasjon over tid.
 
Bio-elektronisk terapi er en av de mest effektive behandlingene ved plantar fasciitt, ​​som blant annet foretrekkes av idrettsutøvere og toppatler.
 
NuroKor MiTouch er et bærbart apparat som kan brukes hjemme eller på kontoret, og hjelper med å bli kvitt plantarfascitt uten medikamenter eller kirurgi.

EFFEKTIV
PLANTAR FASCITT
BEHANDLING

Hva er plantar fascitt?
Plantar fascitt er smerter i hælen eller fotbuen, forårsaket av en en betennelse av plantar fascia, seneplaten under foten som fester seg på går fra hælbenet. Plantar fascitt er en vanlig tilstand, og skyldes overbelastning og irritasjon over tid.
 
Bio-elektronisk terapi er en av de mest effektive behandlingene ved plantar fasciitt, som blandt annet foretrekkes av idrettsutøvere og toppatler.
 
NuroKor MiTouch er et bærbart apparat som kan brukes hjemme eller på kontoret, og hjelper med å bli kvitt plantar fascitt uten medikamenter eller kirurgi.

PLANTAR FASCITT BEHANDLINGSPAKKE

Hvordan fungerer NuroKor ved Plantar Fascitt?

MiTouch-apparatet er bærbart og ser ut som en smarttelefon med elektroder som settes på hælen og tåballene. G

Smertene lindres raskt ved å blokkere smertesignalene som sender til hjernen.

jennom elektrodene sender det behagelige pulser gjennom huden til de perifere nervene,

Apparatet`s avanserte mikrostrøm-formulering stimulerer produksjonen av ATP ( adenosin-trifosfat) i cellene, med 500%. ATP kan sammenlignes med cellenes batteri, og nødvendig for alle prosesser i kroppen.

Ved betennelse og overbelastning tappes cellene for ATP, og dermed er det vanskelig for kroppen å reparere skaden. Behandling med mikrostrøm gir cellene energi til å ta knekken på betennelsen, og fremmer en raskere helingsprosess.

Mikrostrøm merkes ikke i bruk, men er en kraftfull behandling som i kombinasjon med TENS fungerer meget effektiv for å bli kvitt plantar fascitt.

  • Rask smertelindring
  • Demper betennelsen
  •  Naturlig, medikamentfri behandling
  • Regelmessig bruk etter belasting kan forhindre tilbakefall

HVORDAN BRUKE APPARATET?

1) Plasser elektrodene som vist på bildet over.

2) Bruk appene Smerte Plus eller Smerte, 2 ganger daglig i 60 min for optimale resultater.

3) Bruk appen MC2 1 time daglig. Denne fungerer på cellenivå og bidrar til å redusere betennelsen. MC2 kjennes ikke i bruk, og er en skånsom behandling.

4) KorSandalene som vist på bildet kan med fordel brukes i stedet for elektrodepadsene 1 gang daglig. Disse kobles mot apparatet, og stimulerer refleksologi punkter på føttene, og er suverene ved plantar fascitt.

Smertelindring oppleves vanligvis på få minutter, men varige resultater oppnås ved regelmessig bruk.

Har brukt apparatet i 10 dager for plantar fascitt. Nå har jeg blitt smertefri og kan endelig trene uten smerter igejn.

- Benjamin

Etter 30 år med ryggsmerter er jeg endelig smertefri. Barnebarnet mitt ble også kvitt plantar fascitt, og sønnen min har blitt kvitt en vondt tennisalbue.

- Ingrid

NuroKor er bare helt, helt magisk. Det lindrer helt utrolig, det gjør at jeg, åhh kan puste litt, og gjør at jeg bare kan senke skuldrene og slappe av mentalt.

- Camilla

Hilde Hjertholm

Fysioterapeut og Spesialist i Bio-elektronisk Terapi

La meg hjelpe deg!

Hei, jeg heter Hilde, er fysioterapeut og spesialist i elektromedisin med 25 års erfaring med smertebehandling.

Når du bestiller et NuroKor apparat fra oss, får du inkludert veiledning over telefon fra meg. Slik sørger vi sammen for at du skal kunne oppnå best mulig resultater med behandlingen.

Hvis det mot formodning ikke skulle hjelpe deg, kan du returnere apparatet. Da betaler du kun for brukte elektrodepads.

Elektroterapi er en medisinsk teknologi som brukes av smerteklinikker, sykehus og av toppidrettsutøvere, og fungerer på en rekke smerteproblemer.

Nå er dette tilgjengelig til deg privat, med den store fordelen er at man kan behandle intensivt hjemme og slik oppnå raske resultater. Det er en trygg og effektiv metode uten bieffekter som ved medikamenter.

KJØP NÅ!

NuroKor MiTouch

30 Dagers Pengene -Tilbake -Garanti

GRATIS FRAKT