Info til bloggere

Er du blogger?

Vi setter utrolig stor pris på at bloggere ønsker å dele sine meninger om produktene våre. At bloggere som er interessert i helse og velvære og trening omtaler vårt sortiment har stor verdi for oss.

Vi samarbeider allerede med noen bloggere og får stadig forespørsler fra bloggere som ønsker å bli sponset av oss. Det synes vi er veldig hyggelig! Som blogger kan du selv velge om du vil beholde produktet eller gi det bort i en konkurranse.

Ønsker du et samarbeid? Slik går du frem:

  1. Fyll ut det elektroniske skjemaet under. Skriv om et av våre produkter legg inn en link til vår nettbutikk for dette produktet.
  2. Du vil høre fra oss innen kort tid :)
  3. Skriv om et av våre produkter legg inn en link til vår nettbutikk for dette produktet.
  4. Merk innlegget tydelig med "Reklame" eller "Annonse", jfr. Markedsføringsloven. Det er svært viktig at merkingen er tydelig slik at det ikke kan misoppfattes av leserne dine.

Dette tilbyr vi bloggere:

- Ny eller forholdsvis lite kjent blogger: Vi låner ut et apparat til deg som du kan teste ut selv for så å skrive om din erfaring på bloggen. Ønsker du å beholde det får du 50% rabatt av oss.

Middels kjent blogger: MiTouch

Velkjent og mye lest blogger: MiTouch and et valgfritt tilbehør

Vi har selvsagt ikke mulighet til å samarbeide med alle. Vi gjør derfor løpende en vurdering på hvorvidt et samarbeid er aktuelt, samt hvilken kategori du tilhører.

Skjema for bloggere

* Obligatoriske felt
Vennligst fyll ut alle obligatoriske felt
Takk for at du kontakter oss, vil vi snart kontakte deg.