Slik holder Camilla ( 39) sine kroniske ryggsmerter i sjakk

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Tobarnsmoren Camilla Yong Bratteli ( 39 år), fikk intense kroniske ryggsmerter etter siste svangerskap for 4 år siden. Nå takker hun NuroKor som har gjort en stor forskjell i hennes daglige liv. Vi har stilte henne noen spørsmål rundt hennes problemstilling og erfaring.

 Slik holder Camilla sine kroniske ryggsmerter i sjakk                   

KAN DU FORTELLE LITT KORT OM DEG SELV? 

Camilla Young Bratteli er 39 år, gift med Tommy og har to barn på 4 og 16 år. Etter siste svangerskap fikk hun intense kroniske ryggsmerter og har siden gått til utallige behandlinger både offentlig og privat for å få bukt med disse smertene.

Jeg har brukt mye tid, energi og penger på å finne ut hva som kan ligge bak smertene mine. Jeg vet at smerte ofte kommer av mer enn kun de fysiske belastningene vi utsetter oss for.

Jeg har et holistisk syn på helse og har derfor brukt enormt mye tid på å søke ny kunnskap, bruke den kunnskapen jeg selv har, og samtidig gjøre daglig øvelser både mentalt og fysisk.

Jeg har en bachelor i idrett og ernæring, er utdannet sosionom, og jeg er treningsinstruktør gjennom flere år på treningssentre. Jeg har et brennende hjerte for kropp og bevegelse, helse og velvære og har derfor alltid søkt kunnskap innenfor disse tema.

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

HVORDAN KOM DU OVER NUROKOR ?

Jeg fikk høre om NuroKor første gangen gjennom ein kollega, og så av venninne som er fysioterapeut.

Jeg hadde først prøvd et annet TENS apparat, men da min fysioterapeut-venninne fortalte meg om NuroKor og dens funksjoner visste jeg at jeg bare måtte prøve dette apparatet.

Da jeg skjønte at NuroKor har god forskning knyttet til seg, at det er mulig å kjøpe et genialt smertelindrende belte til å bruke om og om igjen, den unike mikrostrøm funksjonen og at det tilbys det trådløse apparatet MiBody, da var jeg solgt!

Siden jeg fikk kroniske ryggsmerter har jeg gjort enormt mye og leita enormt mye for å få bukt med disse smertene. Og jeg har vært igjennom det meste føler jeg selv. Jeg har brukt masse tid og masse menger og masse mentalt tid på å finne ut hva er det som ligger bak, hva er det som kan og bør gjøres. Og dette har jo gjort at jeg har kommet dit jeg er i dag, men jeg er absolutt ikke helt i mål 

HVILKE SMERTER/ PROBLEMSTILLING HAR DU OG HVORDAN HAR NUROKOR HJULPET DEG? 

Jeg har smerter 24 timer i døgnet og noen ganger er det vanskelig til og med for meg å forklare eller forstå hva som hjelper, og når det hjelper. Når det er som verst så føles det som on ingenting hjelper. Ikke smertestillende, ikke ligge, ikke gå, stå eller sitte. En litt underlig situasjon å befinne seg i. Å sitte i bil eller på stoler er det verste. Det er utrolig smertefullt.

Når smertestillende tabletter ikke hjelper, noe jeg ønsker å bruke minst mulig, så er bare NuroKor bare helt, helt magisk.

Med NuroKor kan jeg velge hvor jeg vil sette padsene - det er veldig viktig for meg å kunne endre på hvor de settes på kroppen sa smertene gjerne forflytter seg. Det sitter på et ganske stort område rundt korsrygg og ned mot hoftene. 

I tillegg så er NuroKor sitt belte helt enestående, nettopp fordi jeg kan vri og vende på det, sette det høyere og lavere. Beltet samt MiTouch er enkelt å ta med seg overalt, noe som gjør min smertehverdag tryggere og bedre for meg og min kropp. Jeg slipper å tenke på det. Setter det bare på og så funger det. 

Det er veldig tidkrevende å gjøre øvelser daglig, eller bli lenket til en sofa og seng. Det er i tillegg mentalt utmattende å skulle gå med smerter, men også å skulle gå på akkord med seg selv når jeg ønsker å bidra eller gjøre ting med familie og venner, jobb eller i andre settinger.

Det er jo det som er så fantastisk med NuroKor. Du kan gå med det hvor du vil og gjøre hva du vil. Du kan ligge stå sitte hoppe og gjøre det du vil.Så det er magisk for meg!

HVA ER FORSKJELLEN FOR DEG MED Å BRUKE NUROKOR KONTRA FØR DU STARTET MED NUROKOR ?

Forskjellen på før jeg hadde NuroKor det er alfa omega.

Nurokor har virkelig reddet meg i utallige situasjoner. Smertene lindres med en gang. Her og nå! Jeg kan endelig puste! Senke skuldrene noe. Roe ned.

Jeg har tidligere fått beskjed fra en fysioterapeut at jeg skulle gå hjem og aktivisere musklene rundt hoftene og rumpa. Skvise rumpa bevisst og fortelle hjernen hva som skjer. Dette krevde igjen tid og energi, noe jeg til slutt følte jeg hadde minst av da jeg måtte sove og ligge 4-7 timer om dagen for å orke å hente minsten i barnehagen eller lage middag. Det jeg da gjorde var å sette padsene fra NuroKor på utsiden av rumpa og gikk med dette i flere dager! Etter kort tid aktiverte rumpemusklene seg selv og jeg avlastet ryggen! For en forskjell! Jeg er enda positivt overrasket!

Dette apparatet har gått omtrent 24 timer i døgnet til tider. Det å oppleve lindring fysisk og mentalt når du går med smerter 24/7 kan bare den som har opplevd det, forstå.

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

VIL DU ANBEFALE NUROKOR TIL ANDRE ? 

Å JA! Jeg vil absolutt anbefale NuroKor! 1000 %! Ikke i tvil! Jeg anbefaler det til så mange jeg kan som sliter med vondter og smerter, det er som jeg har sagt flere ganger, magisk! Apparatet blir jo aldri brukt opp! Det kan brukes på hele kroppen og har flere funksjoner enn kun TENS!

Selv om jeg i hovedsak bruker det til smertelindring har jeg også brukt det til oppbygging og gjenoppbygging av muskulatur. Ja, forresten, da leggmuskelen min røyk og fikk seg en skikkelig smell, da er jeg sikker på at det var NuroKor som gjorde at det leget seg så raskt.

HVA ER DINE INTERESSER ?

Åh jeg har mange interesser! Hadde du spurt meg for 5 år siden før ryggsmertene satte inn ville jeg sagt at jeg levde for trening! Jeg elsker tung styrketrening og HIT aerobic og energiske spinningtimer, og trente helst 1-2 ganger daglig.

Etter at livet har skjedd så vil jeg si at jeg har funnet mer ro, jeg har på mange måter fått et bedre liv. Perspektiv på hva som er viktig for meg. For familien. Mine prioriteringer og mine drømmer. Det er en blessing in disquise som jeg så fint liker å kalle det- disse erfaringene jeg nå har, gjør meg til et bedre menneske. Som medmenneske, som mamma, som sosionom, som instruktør, som helseveileder.

Nå er mine interessert å kunne skape et godt liv for meg selv, mine barn, min samboer, jeg øver meg på å være i nuet, være takknemlige for både små og store begivenheter vi har og opplever, jeg ønsker å være mer ute i naturen og også trene meg sterkere både mentalt og fysisk hver eneste dag.

HVORDAN SER EN VANLIG DAG UT FOR DEG ?

En vanlig dag for meg kan se sånn ut: Jeg bruker ofte 20-60 min for å komme meg opp av senga. Dersom 4 åringen krever at jeg kommer meg ut kjappere er det kun fordi jeg MÅ. Morgentimene er tyngst fordi kroppen ofte er så stiv og vond. Noen ganger føles det som om jeg må kravle meg ut til badet. Det er smertefullt og nesten fysisk umulig å noen ganger kle av/på seg, sette seg ned på do eller ta en dusj.

Heldigvis tar mannen min sønnen i barnehagen da det er tidkrevende og slitsomt for meg. Bare det å skulle ta på bilbeltet, bøye seg ned for å hente matpakka som står i bilen kan være nok til at jeg er satt ut resten av dagen.

Som regel gjør jeg ulike øvelser for å få kroppen mer bevegelig og roe ned. Andre ganger må jeg gå å legge meg igjen. På sofaen eller i senga. Det kommer helt ann på hvordan natta har vært og dagene i forveien. Jeg er så heldig å kunne jobbe hjemmefra og kan derfor jobbe både liggende og stående når kroppen tillater det.

Alt må gjøres i etapper. Handling av mat, husarbeid (må ofte vike), jobbing, lage middag og være tilstede for våre barn, mentalt og fysisk. Alt handler om planlegging for min del, eliminering og prioriteringer.

Drar jeg på sosiale sammenkomster, er med venner og- eller familie krever dette såpass mye av meg fysisk at jeg vet at jeg må gjøre opp for det samme dag og dager senere. Da er det virkelig godt og trygt å ha NuroKor. Jeg er utrolig takknemlig for å ha fått tilgang til dette. Det utgjør en stor forskjell i mitt daglige liv.

 Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

 

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres