Slik kan man raskt lindre smerte – uten medisiner eller piller

CEO og Fysioterapeut
Norkor Norway

Mange nordmenn sliter med smerter i kroppen, men det er en økende etterspørsel etter alternative løsninger som ikke krever et stort inntak av medisiner. Slik kan du enkelt lindre smerte – raskt, effektivt og helt naturlig. 

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

Kjenner du deg igjen i noen av disse plagene? Da kan bioelektrisk medisin være løsningen.

 • Kroniske nervesmerter
 • Smerter i nakke, rygg, skuldre, hender, føtter eller knær
 • Betennelser eller smerter i ledd
 • Akutte muskelsmerter og idrettsskader
 • Menstruasjonssmerter
 • Smerter etter fødsel eller operasjon

Kroniske smerter, vond rygg, stive ledd, stadig tilbakevendende betennelser eller noe så vanlig som menstruasjonssmerter. Det blir fort mange piller og medisiner kroppen må fordøye når det stadig verker.

Anbefalt av leger

Effektive og naturlige alternativer til smertelindring har derfor blitt stadig mer etterspurt de siste årene, og massiv forskning innen bioelektronisk medisin gjør at vi i dag faktisk har muligheten til å bytte ut enkelte medisiner med små, bærbare apparater.

Bioelektrisk medisin er anbefalt av leger og smerteklinikker. Teknologien sørger for å reparere betennelser og gir en effektiv, naturlig og medikamentfri lindring av nesten alle typer smerter ved at smertesignalene til hjernen bli blokkert. Kroppens smerte- og immunsystem kan nemlig styres gjennom nervesystemet med både medisiner og elektrisitet.

Sistnevnte har langt færre bivirkninger – og er et foretrukket alternativ på mange sykehus og smerteklinikker over hele landet i stedet for sterke smertestillende.

Bærbar egenbehandling

MiTouch fra Nurokor er et brukervennlig håndholdt apparat som kombinerer smertelindring med anti – inflammatorisk behandling, og både styrker og avspenner muskulaturen. Det kan brukes hvor som helst når smertene inntreffer. Alt du trenger å gjøre er å velge et ferdiginnstilt program, feste elektrodene og la apparatet gjøre jobben.

Apparatet stimulerer og setter i gang kroppens egne systemer,for rask, effektiv og naturlig smertelindring og anti- inflammatorisk behandling.

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

 

✅ 100% fornøyd – eller pengene tilbake
✅ Gratis frakt over 1000 kr
✅ Klarna: Kjøp nå, betal senere eller del opp

Bioelektronisk medisin

 • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
 • Anbefalt av smertespesialister
 • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
 • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
 • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres