Slik kan man raskt lindre smerte – uten medisiner eller piller

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Mange nordmenn sliter med smerter i kroppen. Ny forskning har ført til utvikling av en bioteknologi, som ikke krever inntak av medisiner. Slik kan du enkelt lindre smerte – raskt, effektivt og helt naturlig i ditt eget hjem.

Kjenner du deg igjen i noen av disse plagene? Da kan bio-elektronisk medisin være løsningen.

 

Kroniske smerter, vond rygg, stive ledd og stadig tilbakevendende betennelser eller noe så vanlig som menstruasjonssmerter. Det blir fort mange piller kroppen må fordøye når det stadig verker.

SMERTEFRI UTEN PILLER OG BIVIRKNINGER

MiTouch er et bio-elektronisk apparat som fungerer ved å aktivere kroppens elektromekaniske systemer, og å blokkerer smertesignalene til hjernen slik at man oppnår en effektiv og naturlig smertelindring. I tillegg stimulerer apparatet prosesser i cellene som reduserer betennelser, og bidrar til raskere rehabilitering etter skade eller operasjon.

Apparatet er et resultat av et gjennombrudd innen bioteknologi og nevrologi som er i ferd med å endre hvordan vi behandler smerter og kroniske sykdommer, kjent som bio-elektronisk medisin.

Apparatet er bærbart og enkelt å bruke som egenbehandling. Det kan brukes hvor som helst når smertene inntreffer. Alt du trenger å gjøre er å velge et ferdig innstilt program, feste elektrodene og la apparatet gjøre jobben.

Apparatet stimulerer og setter i gang kroppens egne systemer, for rask, effektiv og naturlig smertelindring og anti- inflammatorisk behandling.

For mange har den nye tilnærmingen vært livsforandrende, og dette gir håp for så mange som sliter med smerter av både kroniske og akutt art.

ET FORETRUKKET ALTERNATIV PÅ SYKEHUS OG SMERTEKLINIKKER

I løpet av de siste tiårene, har forskere fått bedre forståelse av hvordan elektriske signaler fungerer i kroppen, og utviklingen av sofistikerte bio- elektroniske apparater har skutt fart.

Kroppens smerte- og immunsystem kan nemlig styres gjennom nervesystemet med både medisiner og elektrisitet. Mens kjemiske legemidler har mange uheldige bivirkninger, har bio-elektronisk medisin ingen vesentlige bivirkninger.

Elektromedisin har blitt brukt i flere tiår på norske sykehus og smerteklinikker, og de nye sofistikerte apparatene er et foretrukket alternativ for smertebehandling.

Nå er disse også tilgjengelig til deg som forbruker. Dette gjør at man kan man slippe å bruke sterke smertestillende-  alt du trenger å gjøre er å feste elektrodene, trykke på en knapp og la apparatet stimulere kroppens naturlige prosesser.

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

 

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres