Kan ett NurKor apparat lindre ryggsmerter?

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Det er et spørsmål vi hører mye. Det korte svaret er: Ja! NuroKor kan lindre ryggsmerter.

Ryggsmerter. Det er ingen hemmelighet. De fleste mennesker (80% av befolkningen!) vil på et tidspunkt i livet oppleve ryggsmerter.

Medisiner, inkludert smertestillende, betennelsesdempende midler og muskelavslappende midler, er velkjente innledende behandlinger for ryggsmerter. Men som leger og kroniske  smertepasienter har erfart, forårsaker konsekvent bruk av mange av disse stoffene bekymringsfulle bivirkninger, inkludert helseproblemer, avhengighet og til og med død.

Så hvordan fungerer NuroKor for å lindre ryggsmerter?

NuroKors apparater regnes som de aller nyeste og beste apparatene av sitt slag.

I stedet for bare å fokusere på PNS ( Perifer Nevromuskulær Stimuli ) eller en enkel behandlingsmodalitet, som mange forbrukerapparater gjør, bruker NuroKors KorOS avanserte former for PNS og inkluderer også NuroKor`s spesialformulerte nevromuskulære stimulering i tillegg til Mikrostrøm teknologi som gjør NuroKor MiTouch til et komplett terapiapparat for smertelindring, anti- inflammatorisk behandling, vevsreparasjon, muskelaktivering og muskelavspenning.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® PNS?

NuroKor PNS  fungerer raskt ved å blokkerer smertesignalene som går fra ditt sentrale nervesystem til hjernen.

Brukes til alle typer kroniske og akutte smerter inkludert øvre rygg og korsrygg.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® NMS?

Neuromuskulær Stimulering er en behandling som er programmert for å avspenne musklatur, forbedre sirkulasjonen, fremskynde restitusjons- og rehabiliteringsprosessene, forbedrer muskelstyrken og utholdenhet.

Disse NMS-formuleringene stimulerer musklene til å produsere peptider og proteiner som er nødvendige for sunn kroppsfunksjon.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® MCS?

Mikrostrøm stimulerer prosesser som hjelper musklene våre til å repareres, reduserer smerter og betennelser og forbedrer funksjonstap fra muskelskader.

I klinisk forstand krever enhver helingsprosess mye ATP. Ved en skade, trauma o.l dropper forkomsten av ATP i kroppen drastisk.

Adinosin Tri Fosfat er energibæreren til cellene våre og noe kroppen trenger for omtrent alt den gjør fra å bevege en arm til å reparere en skade, noe som gjør ATP klinisk viktig.

Med Mikrostrøm stimulering kan man oppnå opptil 500% økt ATP i vevet.

Dette gjør at kroppen kan utføre helbredelsesprosessen på en akselerert måte.

Mikrostrøm hjelper også med langsiktig lindring fra smerter og bidrar til heling av skadet og betent vev, og i mange tilfeller gjør det mulig for kroppen på komme seg over «kneika» på grunn av utilstrekkelige ATP-konsentrasjoner til å utføre de endringene og helingen som trengs.

Hyppig behandling er nøkkelen

Når man har fått en skade, betennelse i vevet o.l. er det også noe med hyppigheten av behandling som er nødvendig for rask heling og smertelindring, som man med et eget NuroKor apparat gir deg muligheten og fleksibiliteten med, som kan brukes hvor som helst når som helst, og så ofte som nødvendig ved behov.

Vi anbefaler så ofte som behandling 2 ganger daglig i en intensiv innledende periode på minst 10 dager. Gjerne en kombinasjon av forskjellige behandlingsmodaliteter som PNS, NMS og Mikrostrøm for optimal effekt, med en behandlingstid på 30- 60 min pr.behandling.

Her bør man prøve seg frem, og kjenne hvilken behandlingsapp som fungerer best for deg, for her vil det være individuelle forskjeller, og til og med forskjell fra dag til dag hva din kropp har behov for.

Vi tar for oss en kunde case:

Jannis 40 år- gammel mann. Har hatt kroniske smerter i 20 år på grunn av en gammel idrettsskade, og hadde fått en stor prolaps som ga ham ubeskrivelige smerter i lang tid. Da han kom over NuroKor hadde han prøvd det meste av alternativer for å lindre smertene sine, som i lange perioder var helt invalidiserende.

Første kvelden han prøvde apparatet opplevde han stor lindring av smertene. Så bra at han for første natt på veldig lenge greide å sove natten igjennom. Han var fra det øyeblikket overbevist om at dette virkelig var noe som fungerte for ham, og fortsatte dermed å bruke apparatet som anbefalt 2 ganger daglig. Tidvis brukte han det også mer når han kjente han hadde behov.

Han var også flink til å kjenne etter hvor han burde sette på elektrodene i forhold til hvor han hadde vondt, og testet stadig plasseringer, både rundt korsryggen og nedover høyre ben som var smertefullt helt ned til foten, da en nerve i korsryggen lå i klem. Han kjørte også på med god intensitet, og byttet mellom flere behandlingsprogrammer som både gikk på smertelindring, muskelavspenning, betennelsesreduksjon og vevsreparasjon.

Jannis fikk i løpet av få dager en helt annen livskvalitet, hvor han faktisk greide å utføre de mest dagligdagse tingene som å reise seg for å lage en kaffe, gå ned en trapp og ikke minst å få sove på natten uten smerter.

 

Prolapsen er fortsatt der like fullt, men den er ikke like smertefull. Hvordan er dette mulig?

Når et område er skadet, er det naturlig at muskulaturen rundt blir veldig stram og spent da den prøver å beskytte det skadede området. Dette skaper en dominoeffekt hvor man får en knallhard og smertefull muskulatur som i tillegg gjerne blir betent, og man overbelaster andre muskler for å kompensere.

Her kan NuroKor`s teknologi hjelpe både som smertelindring ved å stoppe smertesignalene til hjernen, og ved å redusere muskelspenninger og øke blodsirkulasjonen kraftig i området som behandles. Ved en slik skade vil blodsirkulasjonen bli dårligere, og man får en dårligere utveksling avfallsstoffer og tilførsel av næringsstoffer.

Mikrostrøm stimulering hjelper kroppen å aktivere den naturlige forekommende Mikrostrømmen i kroppen, som dropper drastisk ved en slik skade, trauma eller operasjon, og slik bidra til å hjelpe kroppen til å hele skaden.

Så kom dagen for den planlagte ryggoperasjonen for fjerne den store prolapsen som hadde forårsaket alvorlige smerter. Operasjonen var vellykket, og han ble gitt store mengder morfinpreparater for smertelindring.

Etter vår anbefaling begynte Jannis å bruke MC2 (Mikrostrøm) for smertelindring og reduksjon av hevelse og raskere/ forbedret vevsreparasjon etter operasjonen. Arrvev er også noe som mange sliter med etter operasjon, som både kan skape smerter, begrense bevegelsesutslag og som gjør at man får dårligere blodsirkulasjon gjennom arrvevet. Så å begrense arrvevet og gjør det mykt og tøyelig er svært viktig, og dette er noe mikrostrøm bidrar med.

Jannis uttalte selv:

«NuroKor forandret livet mitt fra et smertehelvete, til at smertene var helt ok og til å leve med .

Etter operasjon fikk jeg såpass bra smertelindring at jeg første de første to dagene kun tok halvparten av min foreskrevne dose Paralgin Forte. Deretter brukte jeg kun NuroKor for smertelindring!

Jeg har også brukt NuroKor for min rehabilitering og opptrening med meget gode resultater!

Jeg er så fornøyd med hva NuroKor har gjort for meg, at jeg kan med det varmeste anbefale dette til alle» 

Prøv NuroKor gratis i 30 dager og finn ut selv hvordan MiTouch fungerer for å lindre smerter.

Ta deg tid til å teste de forskjellige appene og innstillingene for å finne det beste behandlingsalternativet for deg. Hvis du synes at dette ikke fungerer for deg kan du kontakte oss innen dager og få pengene tilbake. Det er vår garanti for deg.

Denne artikkelen er ikke en medisinsk rådgivning. Bruk alltid som anvist. Skal ikke brukes av personer som har Pacemaker eller som er gravid i 1. trimester.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål angående bruken av NuroKor- apparatene.

 

 

Referanser

  1. Melzack, R & Vetere, Phyllis & Finch, Lois. (1983). Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation for Low Back Pain - A Comparison of TENS for Pain and Range of Motion. Physical therapy. 489-93. 
  2. Grover, C. A., McKernan, M. P., & Close, R. (2018). Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (TENS) in the Emergency Department for Pain Relief: A Preliminary Study of Feasibility and Efficacy. The western journal of emergency medicine19(5), 872–876. doi:10.5811/westjem.2018.7.38447
  3. Carley and Wainapel. Electrotherapy for acceleration of wound healing: low intensity direct current. Archives of Physical Medicine and Rehabilitation July 1985; vol. 66.

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres