Avslutt kampen mot smertene med bærbar bioteknologi

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

For mange som leter etter en effektiv, naturlig måte å lindre smerte, kan bio-elektronisk terapi være løsningen. Et lite bærbart apparat lindrer smerter uten bivirkninger, med utsikter til langvarig lindring da det også behandler årsaken til smertene.

Bio-elektronisk medisin er en ny tilnærming for å behandle smerte på, hvor det tidligere er brukt medikamenter.

Ved hjelp av elektrodepads som settes på og rundt smerteområdet, sendes det behagelige elektriske pulser som blokkerer smerte-signalene som går fra smerte stedet til hjernen, demper betennelse og bidrar til raskere tilheling etter skade eller operasjon.

Bio- elektronisk terapi fungerer omtrent som et smertestillende medikament ved å påvirke nervesystemet mekanisk, men har ingen vesentlige bieffekter, i motsetning til medikamenter.

 Behandle smertetilstander i muskler og ledd, bli kvitt betennelser og oppnå langvarig lindring uten medikamenter eller bieffekter. Det kan brukes hvor som helst, når som helst, trygt, enkelt og effektivt.

 Alt fra menstruasjonssmerter til kroniske plager –NuroKor gir deg en smertefri hverdag helt uten medisiner. Bestill her!

 

VI ER ELEKTRISKE

Kroppen vår er elektrisk, og alt som skjer i kroppen fra tankene våre til at man beveger en arm skjer ved hjelp av elektrisk impulser.

Et smertesignal er en elektrisk impuls, og prosessen i cellene våre for å lege en skade krever elektriske impulser.

ATP (adinosin tri fosfat) er cellenes energikilde, og nødvendig for alle prosesser som skjer i kroppen. I tilfeller ved en skade, betennelse eller overbelastning tappes cellene for ATP, og det blir da vanskelig for kroppen å hele skaden.

Ved å behandle med mikrostrøm, er det dokumentert at ATP produksjon øker med ca. 500%. Slik kan cellene få det verktøyet de trenger for at helings-prosessen skal gå raskere.

Mikrostrøm er også brukt til å fremme raskere heling etter en operasjon, og for å forhindre arrvev.

Med dagens medisinske teknologi kan vi altså påvirke kroppens biologiske elektriske system, enten ved implanterbare ( invasive) apparater som f.eks. pacemaker, eller non- invasive apparater som NuroKor som ikke opereres inn.

VIDEREUTVIKLING AV EN GAMMEL MEDISINSK TEKNOLOGI

Denne teknologien har eksistert i flere tiår og brukes gjerne av fysioterapeuter, smerte-spesialister og idrettsutøvere. I de senere årene har det skjedd en stor utvikling på forskningsfronten og på utviklingen av apparatene, noe som har ført til en langt mer avansert teknologi som for brukeren betyr bedre effekt, og mer brukervennlig med app- teknologi som gjør det enkelt å bruke for alle og enhver.

 

EFFEKTIV BEHANDLING UTEN BIVIKRNINGER

Har du noen gang lurt på hvorfor toppidrettsutøvere kommer seg så raskt etter en skade?

Toppidrettsutøvere har gjerne en personlig terapeut som behandler de opptil flere ganger daglig. Det er noe de færreste har anledning til.

Hyppigheten av behandling er nemlig noe av nøkkelen, og med et apparat som NuroKor kan man behandle seg selv så ofte som det faktisk er nødvendig for at man raskest muliig skal , og for raskest tilheling og rehabilitering etter skade.

Man kan også bruke det samme apparatet til å stimulere og styrke muskulatur som er blitt svakere etter en skade. Toppidrettsutøvere bruker det gjerne både for raskere muskel-restitusjon og til skadebehandling.

 Et bioelektronisk terapiapparat som NuroKor gir deg et verktøy du kan bruke i ditt eget hjem, og som gir deg kontroll over smertene. Dette er en naturlig behandling som er meget effektiv, og som reduserer behovet for smertestillende medikamenter, muskelavslappende og betennelsesdempende medisiner. 

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med NuroKor. Bestill her!

HVA ER FORSKJELLEN PÅ ET TENS APPARAT OG NUROKOR ?

I motsetning til et ordinært TENS apparat som kun kan lindre smerter, behandler NuroKor apparatet også betennelser i nerver muskler og ledd.

Smerter og betennelser går nemlig ofte hånd i hånd, derfor er det svært viktig for varig lindring at man blir kvitt betennelsen, noe MIKROSTRØM hjelper med. Mikrostrøm stimulering påvirker viktige prosesser i cellene, som fremmer raskere tilheling etter skade eller operasjon.

NuroKor hjelper også med å stimulerer og styrke muskulaturen som ofte blir svekket ved skade og tvungen inaktivitet.

TENS stimulerer det perifere nervesystemet for å blokkere smertesignaler.

EMS stimulerer muskulaturen og hjelper med raskere restitusjon og styrker muskulaturen.

MIKROSTRØM Stimulerer raskere tilheling av skader, betennelser og sår.

Apparat er enkel å bruke. Man velger type behandlinge, og trykker på en knapp, og lar apparatet gjøre jobben sin mens du kan slappe av i godstolen, eller mens du er på kontoret.

 

Ved regelmessig bruk kan man oppnå varig lindring, og forebygger at smerteproblemer oppstår på nytt.

 

KAN BIO-ELEKTRONISKE APPARATER BRUKES AV ALLE?

Disse apparatene kan ikke brukes av personer som har pacemaker, cochlear høreapparat etter andre implanterte elektriske apparater. De kan heller ikke brukes av personer som har epilepsi, DVT ( Dyp vene trombose), eller ved hjerteproblemer.

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med NuroKor. Bestill her!

 

NuroKor er opptatt av av kundene skal lykkes med smertebehandlingen, og tilbyr gratis behandlingsveiledning.

Apparatene kan testes helt risikofritt i 30 dager. Fungerer det ikke for deg, kan du returnere apparatet.

Har du spørsmål? Kontakt oss på 92062353.

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres