Ingrid (70) hadde kroniske ryggsmerter i 30 år – fikk hverdagen tilbake med bioelektronisk medisin

CEO og Fysioterapeut
Norkor Norway

 

Artikkel skrevet av Ida Johanessen. Bilder: Privat.

Etter flere tiår med kroniske smerter i ryggen og ha testet alt av behandlinger, fant Ingrid Hagen løsningen som endelig gjorde henne smertefri.

Enkelte dager var ryggsmertene så sterke at Ingrid ikke klarte å reise seg opp eller gå i trapper. Selv de mest dagligdagse gjøremål kunne være en stor utfordring. Piller var uaktuelt på grunn av alle bivirkningene.

Ved en tilfeldighet kom hun over apparatet MiTouch og for første gang på 30 år er hun smertefri.

Kjøp din MiTouch nå

SMERTEFRI UTEN PILLER OG BIVIRKNINGER

MiTouch er et bio-elektronisk apparat som aktiverer kroppens elektromekaniske systemer og blokkerer smertesignalene til hjernen for en effektiv og naturlig lindring av både akutte og kroniske smerter. Det hjelper til med å reparere betennelser, skader og trauma.

Apparatet er et resultat av et gjennombrudd innen bioteknologi og nevrologi som har resultert i en ny måte å behandle smerter og kroniske sykdommer, kjent som bio-elektronisk medisin.

For Ingrid har den nye tilnærmingen vært livsforandrende. Dette gir håp for så mange andre som sliter med smerter av både kroniske og akutt art.

ET FORETRUKKET ALTERNATIV PÅ SYKEHUS OG SMERTEKLNIKKER

I løpet av de siste tiårene, har forskere fått bedre forståelse av hvordan elektriske signaler fungerer i kroppen, og utviklingen av sofistikerte bio-elektroniske apparater har skutt fart.

Mens kjemiske legemidler har mange uheldige bivirkninger, har bio-elektronisk medisin ingen vesentlige bivirkninger.

Elektromedisin har blitt brukt i flere tiår på norske sykehus og smerteklinikker, og de nye sofistikerte apparatene et foretrukket alternativ for smertebehandling.

Nå er disse også tilgjengelig til deg som forbruker. Dette gjør at man kan man slippe å bruke sterke smertestillende-  alt du trenger å gjøre er å feste elektrodene, trykke på en knapp og la apparatet stimulere kroppens naturlige prosesser.

I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon.

Alt fra menstruasjonssmerter til kroniske plager – MiTouch gir deg en smertefri hverdag helt uten medisiner. Bestill her!

BLE KVITT BEINHINNEBETENNELSE OG TENNISALBUE

– I vår familie er vi tre personer som har testet MiTouch. Barnebarnet mitt ble kvitt beinhinnebetennelse på få dager og selv om sønnen min var svært skeptisk har også han fått lindret en vondt tennisalbue og «kontor-nakke», forteller Ingrid.

– Jeg er så glad for at dette nå er tilgjengelig for alle. Jeg mener virkelig at enhver familie burde ha et slikt apparat i sitt medisinskap!

Kjøp din MiTouch nå

  2 kommentarer

  • Hei kan bioelektrisk terapi hjelpe for pasienter med parkinson. Mvh Lisbeth ananiassen

   Evy Lisbeth ananiassen
  • Hei kan bioelektrisk terapi hjelpe for pasienter med parkinson. Mvh Lisbeth ananiassen

   Evy Lisbeth ananiassen

  Legg igjen en kommentar

  Navn .
  .
  Beskjed .

  Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres