Ingrid (70) hadde kroniske ryggsmerter i 30 år – fikk hverdagen tilbake med bioelektronisk medisin

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

 

Artikkel skrevet av Ida Johanessen. Bilder: Privat.

Etter flere tiår med kroniske smerter i ryggen fant Ingrid Hagen løsningen som til slutt gjorde henne smertefri.
– Jeg mener virkelig at enhver familie burde ha et slikt apparat i sitt medisinskap.


Enkelte dager var ryggsmertene så sterke at Ingrid ikke klarte å reise seg opp eller gå i trapper. Selv de mest dagligdagse gjøremål kunne være en stor utfordring.

Ved en tilfeldighet kom hun over apparatet MiTouch og for første gang på 30 år ble hun smertefri.

Alt fra menstruasjonssmerter til kroniske plager – MiTouch gir deg en smertefri hverdag helt uten medisiner. Bestill her!

Helt naturlig – færre bivirkninger

MiTouch er et bio-elektronisk, medisinsk apparat som aktiverer kroppen elektromekaniske systemer og blokkerer smertesignalene til hjernen for en effektiv og naturlig lindring av både akutte og kroniske smerter. Det hjelper til med å reparere betennelser, skader og trauma.

Apparatet er et gjennombrudd innen bio-elektronisk medisin, utviklet etter de aller nyeste forskningsresultatene.

Bio-elektronisk medisin er et helt naturlig alternativ til medikamenter og har ingen bivirkninger. Behandlingen anbefales derfor både av leger, fysioterapeuter, kiropraktorer og idrettsforskere.

Med MiTouch tilgjengelig kan man slippe å bruke sterke smertestillende og alt du trenger å gjøre er å feste elektrodene, trykke på en knapp og la apparatet stimulere kroppens naturlige prosesser.

Ble kvitt beinhinnebetennelse og tennisalbue

– I vår familie er vi tre personer som har testet MiTouch. Barnebarnet mitt ble kvitt beinhinnebetennelse på få dager og selv om sønnen min var svært skeptisk har også han fått lindret en vondt tennisalbue og «kontor-nakke», forteller Ingrid.

– Jeg er så glad for at dette nå er tilgjengelig for alle. Jeg mener virkelig at enhver familie burde ha et slikt apparat i sitt medisinskap!

Alt fra menstruasjonssmerter til kroniske plager – MiTouch gir deg en smertefri hverdag helt uten medisiner. Bestill her!

 

  Hilde Hjertholm

  Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

  Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

  Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

  2 kommentarer

  • Hei kan bioelektrisk terapi hjelpe for pasienter med parkinson. Mvh Lisbeth ananiassen

   Evy Lisbeth ananiassen
  • Hei kan bioelektrisk terapi hjelpe for pasienter med parkinson. Mvh Lisbeth ananiassen

   Evy Lisbeth ananiassen

  Legg igjen en kommentar

  Navn .
  .
  Beskjed .

  Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres