Elektrisistet som medisin

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Elektrisitet som medisin er ikke et nytt. For mange hundre år siden brukte gamle grekere elektriske ål og stråler for å behandle hodepine og migrene. 

1896 uttalte den franske legen og fysikeren Arsene D'Arsonval:

"Jeg er overbevist om at fremtidens terapi vil benytte varme, lys, elektrisitet og agenter ennå ukjent. Giftige stoffer skal avtre og i deres sted vil fysiske agenter, hvis hensikt har fordelen av å ikke introdusere fremmedlegemer i organismen" 

Frem til 1965 ble den kliniske bruken av elektrisk stimulerings terapi mer eller mindre glemt på grunn av en bemerkelsesverdig fremgang (inntektsvekst) i farmasøytiske legemidler. 

I 2007 begynte forskere å reagere på en kraftig økning i medisinbruk. Professor i samfunnsmedisin Steinar Westin ved NTNU mente økningen skyldes at legemiddelindustrien markedsfører produktene sterkt, og han mente overforbruk av medisin på mange områder.

1 2017 erklærer President Trump en nasjonal helsemessig nød situasjon for å bekjempe opioid krisen. Omtrent 30.000 amerikaner dør hvert år på grunn av overforbruk av opioid -medisiner. Nå er smerteforskere redd dette skal skje i Norge, og advarer nå mot opioid behandling for langvarig smerte.

Folk er mer bevisste og opplyste om bieffektene av kjemiske medikamenter i dag, og etterspørselen og behovet for effektive medikamentfrie alternativer har de siste 10 årene ført til at store aktører og utviklere av medisinske apparater og farmasøytiske giganter investerer milliarder i bio- elektronisk medisinsk forskning. Størstedelen av denne forskningen er sentrert rundt implanterte apparater.

På forbrukersiden har NuroKor Biomedical utviklet banebrytende ikke invasive (operative) løsninger for å forbedre helsen ved bygge videre på eksisterende kunnskaper og studier. Vi jobber kontinuerlig for fremtidig bruk og applikasjons teknologi slik at forbrukeren kan ta kraften av Bie Elektronisk terapi i egne hender for å bedre egen helse og velvære.

Vårt smerte- og immunsystem kan styres gjennom vårt nervesystem med både kjemiske midler og elektrisitet. Men den ene har nesten ingen bivirkninger.

Våre muskler kan også stimuleres med elektrisitet for å produsere peptider og proteiner som er essensielle for en sunn kropp.

Kroppens naturlige mikrostrøm kan til og med bidra til å gjøre vårt eget biologiske system til en selvhelbredende enhet.

 

Nå har du valget å bruke effektive små bærbare medisinske apparater over piller!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres