Rask smertebehandling ved isjiassmerter

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Hvis du lider av isjiassmerter, vet du hvor ubehagelig det kan være. Den utstrålende smerten, forårsaker ubehag i hele nedre del av ryggen, i baken og nedover bena til føttene og anklene.

 Men det er ingen grunn til å fortsette å lide. Ved å bruk av et bio-elektronisk terapi apparat kan du lindre isjiassmertene på en trygg og effektiv måte uten bieffekter fra medikamenter. Dette er ofte mer effektivt enn tradisjonelle metoder, og du kan også bruke dette hjemme når du trenger det.

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

HVA ER ISJIAS?

 Isjias er en vanlig diagnose som ofte er et resultat av at en skive presser på- og kjemisk irriterer en nerverot i ryggen. Symptomer på isjias er smerte, utstråling og nummenhet på baksiden eller utsiden av låret og leggen, muskelspasmer og betennelse i vevet rundt nerven.

HVORDAN FUNGERER BIO- ELEKTRONISK TERAPI VED ISJIASSMERTER? 

Det er tre grunner til at bio- elektronisk stimulering er en svært effektiv behandling for isjiassmerter: Det reduserer raskt smertene, reduserer trykket på isjiasnerven og reduserer betennelse rundt isjiasnerven.

Et bio-elektronisk terapi apparat som NuroKor er bærbart og ser ut som en smart telefon med elektrodepads som settes på området med smerte. Gjennom elektrodepadsene sendes det ulike elektriske frekvenser gjennom huden til det perifere nervesystemet som bidrar til å blokkere smertesignalene som går fra smertestedet og opp til hjernen slik at man opplever omtrent umiddelbar smertelindrende effekt.

I tillegg dempes muskelspasmer som alltid oppstår ved Isjias. Slike spasmer er muskulatur som står i høyspenn, og dette forverrer smertene da trykket på isjias nerven øker. Dette fører igjen til at nerven blir mer irritert og muskulaturen betent.

NuroKor apparatene tilbyr også mikrostrøm som fungerer på cellenivå, og som er essensiell for å dempe betennelser i vevet.

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

HVORDAN BRUKE?

Akkurat som alle andre områder, ved isjiasmerter, bør elektrodene plasseres lokalt i  området med smerte. Det er viktig å identifisere nøyaktig hvor smerten stammer fra slik at elektrodene kan plasseres riktig for maksimale resultater

Om smertene sitter i korsryggen eller hofte/ lår, bør elektrodene settes der den utstrålende smerten kommer fra.

Isjiassmerter kan også forekomme i bena så vel som i korsryggen. For å lindre isjiassmerter i bena, plasser elektrodene på baksiden av bena. Juster intensiteten og flytt elektrodepadsene rundt til du finner plasseringen som fungerer best.

Vanligvis vil du ikke oppleve noen bivirkninger når du bruker bio-elektronisk terapi. Dette kan brukes hvor som helst, når som helst, og så mye du har behov for. Det enkelt å bruke og svært effektivt for å kurere isjiassmerter.

HVOR LENGE VARER SMERTELINDRINGEN?

Varigheten kan variere, men normalt kan du oppleve et tilstrekkelig nivå av smertelindring i opptil 24 timer. Varigheten øker også ved regelmessig bruk ved at det stadig reduserer muskelspasmer og betennelse .

Det er ok å ta en pause, dvs. 3 til 5 dager hvis smertene dine er håndterbare. Det er mennesker som bruker dette apparatet bare når smertene deres er på det verst, mens noen bruker det opptil flere ganger daglig, så det kommer helt an på deg.

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

 

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres