Sår- og vevsekspert, professor Bayat er det nye tilskuddet i team NuroKor

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

NuroKor ønsker professor Ardeshir Bayat - BSc (Hons) MB BS PhD velkommen i NuroKor teamet. Ardeshir er ikke bare en kliniker- han er også forsker og en verdenskjent ekspert innen sårheling, arrdannelse og vevsreparasjon.

Ardeshir er ansatt som klinisk sjef og vitenskapelig rådgiver, og vil jobbe sammen med vårt vitenskapelige og medisinske team for å fremme den vitenskapelige utviklingen og bevis for NuroKors produktsortiment, på tvers av både smertebehandling og sårbehandling.

Det nye tilskuddet til teamet skal hjelpe NuroKor i den fortsatte utviklingen av banebrytende, ikke-invasiv teknologi for brukere med varierende smertelidelser. Ardeshir sier:

 

"Jeg er utrolig gla for å være en del av et så flott team som gjør en enorm forskjell for mennesker som lever med smerte og skade, og reduserer de potensielle bivirkningene av medisiner og reduserer behovet for invasive inngrep"

Ardeshir har en bred bakgrunn innen både vitenskap og medisin og begynte sin kliniske karriere, med spesialisering som plastikk og rekonstruktiv kirurg. Han er ikke bare en kliniker, men en forsker med verdenskjent ekspertise innen sårheling, med fokus på forskningen sin innen hudreparasjon, fibrose og vevregenerering.

Et av hans viktigste interesseområder er bruken av bioelektronikk i vevsheling og har brukt mange år på å få en dypere innsikt i molekylærvitenskapen bak vevsheling og arrdannelse. I tillegg fortsetter han å utforske rollen til energibaserte enheter i forbedring av kutan sårheling og forebygging av dermal fibrose.

 
Fra lege til forsker 
I begynnelsen av hans kliniske karriere innså Ardeshir at han hadde en spesiell interesse og drivkraft innen translasjonsforskning; "Jeg har alltid vært interessert i hvordan ting fungerer i kroppen, men veldig tidlig fanget mekanismen for vevsreparasjon min oppmerksomhet," minnes Ardeshir. Det var tydelig for meg at vi i denne tiden fremdeles var ganske begrenset i vår forståelse og praksis for pasientbehandling i vevsreparasjon. “
 
Etter å ha fullført doktorgraden i molekylærgenetikken til vevsreparasjon, etablerte Ardeshir et forskningslaboratorium for å belyse mekanismene for vevsreparasjon og mulige behandlingsmetoder som kan oversettes fra laboratorie til pasienten. Ardeshir forklarer: "Jeg undersøkte en rekke energibaserte behandlingsmetoder fra lys til ultralyd, og det jeg virkelig fikk opp øyene for var elektrisk stimulering."
 
“NuroKor er progressiv og banebrytende i like stor grad, og jeg er gla for å ha funnet et selskap som samsvarer så nært med mitt arbeid, forskning og verdier. Fra mitt akademiske og kliniske arbeid er beviset fra den virkelige verden ubestridelig, og jeg ser virkelig et enormt potensiale for bioelektronikk i vevsreparasjon. "

Ardeshir har vært involvert i translasjonsforskning i nesten tjue år, og spesielt  forskning innen bioelektronikk i mer enn et tiår. Han snakker mye på konferanser over hele verden om emnet, og har holdt imponerende 560+ presentasjoner, samt publisert over 480 artikler i fagfellevurderte tidsskrifter.

Ardeshir er gla for å ta med sin store erfaring til NuroKor og fortsette å jobbe med selskapet for å skape en bedre livskvalitet på global skala. Vi deler hans entusiasme for denne nye rollen, og Rick Rowan, administrerende direktør i NuroKor, uttaler:

“Vi er utrolig stolte over å samarbeide med et stadig voksende team av kliniske eksperter som har valgt å investere i NuroKor og som virkelig tror på kraften til bioelektronikk for å støtte helsevesenet, for bedre helse og livskvalitet for mennesker over hele verden . ”

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres