Hvordan fungerer bio-elektrisk terapi som smertelindring?

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Elektroterapi har blitt brukt til å behandle, registrere og overvåke helse i tusenvis av år. Men det har skjedd en helse revolusjon de siste 10 årene. Et stort antall forskningsstudier har vist et potensialet for å behandle et bredt spekter av sykdommer og tilstander med bio- elektronikk.

 Vi ser et vitenskapelige gjennombrudd i forståelsen av den utrolige kraften i kroppens eget bio- elektriske system, og en revolusjon i apparater for å aktivere det.

Vi kan nå aktivere kroppens elektromekaniske system for å behandle alt fra inflammatoriske sykdommer som leddgikt, behandling av epilepsi og depresjon, forbedre sirkulasjon hos diabetikere, opptrening etter hjerneslag, fremme sårheling og til å redusere muskelatrofi.

 

Cellene har en naturlig forekommende elektrisistet

 

Hva er PNS, NMS og MCS?

Dette er de tre bio- elektriske bølgeformene som brukes innen bio- elektrisk behandling som aktiverer kroppens system på tre måter for å lindre smerter, forbedre prestasjon og øke hastigheten på rehabilitering og fremme heling.

 NuroKor® PNS - Perifere Nerve Stimulering

Hurtigvirkende smertelindring for alle typer kronisk og akutte smerter ved å blokkere smertesignalene som går til hjernen din. Vitenskapelig formulerte bio-elektriske behandlingsfrekvenser som  treffer smertemålet nøyaktig, samtidig stimuleres det for utskillelse av endorfiner som er kroppens lykkehormon.

 NuroKor® NMS - Neuromuskulær Stimulering

Studier viser NMS kan bidra til å redusere muskelatrofi, forbedre styrke og forbedre prestasjon ved rehabilitering, eller hos atleter for nevromuskulær trening. Utviklet for å avspenne muskulatur, forbedre sirkulasjon, øke hastigheten på restitusjons - og rehabiliteringsprosessene, forbedre muskelstyrke og helse. NMS formuleringer stimulerer musklene til å produsere peptider og proteiner som er nødvendig for å opprettholde en sunn kroppsfunksjon.

Nurokor® MCS Mikrostrøm Stimulering

Mikostrøm hjelper med sårheling og reparasjon etter skade eller operasjon, bidrar til forbedring av prestasjon, lindrer smerte, og stimulerer prosesser i kroppen som kan hjelpe musklene våre til betydelig reparasjon av betennelser, reduserer smerter og og forbedrer funksjonstap etter muskelskade. MCS hjelper protein-syntesen og øker produksjonen av ATP med opptil 500%! (ATP er en kjemisk forbindelse som er involvert i alle energikrevende prosesser i menneskekroppen, som muskelsammentrekning, overføring av signaler i nerver, oppbygging av proteiner etc)

NuroKors MiTouch-apparat har en unik frekvensformulering  av de bio-elektriske formuleringene som er programmert i apparatet, i kombinasjon med Mikrostrøm behandling, som det eneste på verdensbasis.

Apparatet som på størrelse med en mobiltelefon er medisinsk dokumentert å blokkere smerte naturlig både ved akutt og kroniske smerter- akkurat på samme måte som et kjemisk medikament, men uten bieffekter. Frekvens- formuleringene i MiTouch øker hastigheten på helbredelses prosessen, bidrar til å fremme sårheling, øke prestasjon, forkorte restitusjonstid og forbedre koordinasjon - ikke bare sport, men i alle fysiske forsøk.

Å velge apparater over piller er i dag et reelt valg. Det er ikke for alle, men det fungerer for veldig mange om det brukes som anvist.

Ønsker du å vite mer om dette kan være noe for deg, eller ønsker du å teste ut bio- elektronisk terapi?

Ta kontakt med oss på www.nurokor.no. 

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres