RASKT SMERTEFRI MED NUROKOR MEDISINSKE TEKNOLOGI

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Er du en av de som sliter med smerter som reduserer livskvaliteten din? Er du lei av å ta medisiner og prøve ut all slags behandlinger som ikke virker?

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

Lær hvordan du kan avslutte din kamp mot smerter med ny banebrytende bærbar medisinsk teknologi :

Nå kan du behandle smertetilstander i muskler og ledd, reduserer betennelsestilstander og behandle deg selv etter skader, trauma eller operasjon ved hjelp av små bærbare apparater som kan brukes hvor som helst, når som helst.

➡️  Elektromedisin er den elektroniske versjonen av legemidler og er fremtiden innen smertelindring som også eliminerer bieffektene av kjemiske medisiner.

➡️  NurKor Biomedical har utviklet banebrytende bærbare apparater som bruker avansert teknologi kombinert med medisinsk vitenskap som gir trygge og effektive behandlinger.

➡️  Bio- elektronisk terapi er en gammel medisinsk teknologi som har blitt brukt i flere tiår av leger, terapeuter og smerte spesialister. Massiv forskning på området de siste årene har ført til utvikling av moderne bærbare apparater som nå er langt mer effektiv enn før, og som nå også er tilgjengelig for alle og enhver.

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

➡️  Kroppens celler er drevet av elektrisitet, og alt som skjer i kroppen krever elektrisitet.

➡️  Hvert vev i kroppen responderer på forskjellige frekvenser, og ulike frekvenser gjør ulike ting i kroppen, og enhver smerte tilstand responderer på ulike frekvenser for å lindre smerter og starte helbredelsesprosessen ved skader, betennelser, ved operasjoner og trauma.

➡️  Teknologien fungerer ved å aktivere kroppens elektromekaniske systemer til å behandle både kroniske og akutte smerter, og reparerer betent og skadet vev.

➡️ Apparatene kan kontrollere smerte gjennom nervesystemet for effektiv smertelindring, reparere betennelser og skadet vev.

➡️  Vårt smerte og immunsystem kan styres gjennom nervesystemet. Våre muskler kan stimuleres til å produsere peptider og proteiner som er essensielle for en sunn kropp.

➡️  Vår naturlige forekommende mikrostrøm ( ATP) dropper drastisk ved betennelser, skader eller trauma, og denne må opp på et visst nivå for at kroppen skal kunne helbrede skaden.

➡️  Mikrostrøm stimulering aktiverer og øker ATP produksjonen med 500% for raskere heling , samtidig som at den lindrer smerter, og reduserer hevelser.

➡️  Bio elektronisk terapi fungerer omtrent som et smertestillendemedikament ved å påvirke nervesystemet mekanisk, men har ingen vesentlige bieffekter.

➡️  Behandle deg selv enkelt og effektivt med et lite bærbart apparat, så ofte som det faktisk er nødvendig for optimal og rask smertelindring og behandlingsresultater.

➡️  Anbefalt av leger og smerte spesialister! 

 

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

 

Solvår Hegge, er en av våre kunder som har erfart hvor effektivt bio elektronisk behandling er. Hun ble kvitt sin "frozen shoulder" i løpet av en måned, og kunne slutte med smertestillende for å komme seg igjennom dagen etter bare et par behandlinger med MiTouch apparatet.

Solvår Hegge uttaler selv: "Alle skulle hatt et sånt apparat. Jeg gikk fra å ha smerter døgnet rundt til ikke å ha smerter i det nhele tatt."

Ikke la smertene holde deg tilbake fra å leve det livet du fortjener!

 

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres