DiABETES -DETTE HJELPER VED NEVROPATI OG SÅR SOM IKKE GROR

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Diabetes kan være emosjonelt, smertefullt og stressende å leve med, og kan føre til depresjon, nevropati, problemer med sårheling, og i ekstreme tilfeller amputasjon, hvis det ikke håndteres effektivt.

Hvis du eller en du er glad i har blitt diagnostisert med diabetes, forstår du altfor godt hvor vanskelig denne sykdommen kan være å leve med.

Det er en stadig utvikling av medisiner og nye teknologier som utvikles, og forskere gjør viktige gjennombrudd.

I denne artikkelen vil jeg gå inn på hvordan mikrostrømterapi er en revolusjonerende behandling ved symptomer som diabetes nevropati og sår som ikke gror .

 

Mikrostrøm stimulering er et naturlig og trygt behandlingsalternativ som har hjulpet tusenvis av diabetes pasienter verden over med en bedre livskvalitet, og unngå drastiske operasjoner.

 

HVA ER DIABETES?

Ved diabetes lager ikke kroppen din nok insulin eller kan ikke bruke det så godt som den burde. Når det ikke er nok insulin eller cellene slutter å reagere på insulin, forblir for mye blodsukker i blodet. Over tid kan det forårsake alvorlige helseproblemer, som hjertesykdom, synstap og nyresykdom.

Det er to typer diabetes: Diabetes 1 og diabetes 2

Hovedforskjellen mellom type 1 og type 2 diabetes er at diabetes 1er en genetisk tilstand som ofte viser seg tidlig i livet, og diabetes 2 er hovedsakelig livsstilsrelatert og utvikler seg over tid. 

Diabetes 1:

Med type 1 diabetes angriper og ødelegger immunsystemet ditt de insulinproduserende cellene i bukspyttkjertelen.

Norge ligger på verdensstoppen i antall type 1 diabetes, med rundt 6 prosent av befolkningen som lever med diabetes. De omfattende effektene denne sykdommen har på samfunnet vårt kan ikke undervurderes.

Diabetes 2:

Diabetes 2  er den vanligste formen for diabetes og utgjør opptil 90 prosent av all diabetes.

Diabetes type 2 er en arvelig, kronisk sykdom der blodsukkeret blir for høyt, og utløses ofte av overvekt og mangel på aktivitet.

Denne langvarige (kroniske) tilstanden resulterer i for mye sukker som sirkulerer i blodet. Til slutt kan et høyt blodsukker nivå føre til forstyrrelser i sirkulasjons-, nerve- og immunsystemet.

Det finnes ingen kur for diabetes 2, men å gå ned i vekt, spise godt og trene kan hjelpe deg med å håndtere sykdommen. Hvis kosthold og trening ikke er nok til å regulere blodsukkeret ditt, kan det være nødvendig med diabetesmedisiner eller insulinbehandling.

 

SYMPTOMER PÅ DIABETES

 • Økt tørst
 • Hyppig urinering
 • Økt sult
 • Utilsiktet vekttap
 • Utmattelse
 • Tåkesyn
 • Sakte-tilhelende sår
 • Hyppige infeksjoner
 • Nummenhet eller prikking i hender eller føtter

 

AVANSERTE SYMPTOMER PÅ DIABETES 1

To av de mest ødeleggende og farligste symptomene på avansert type 1-diabetes som med hell kan behandles med mikrostrøm, er nevropati og diabetes fotsår.

Diabetisk nevropati oppstår når høyt blodsukker forårsaker skade på nerver i helekroppen din. Oftest opptrer diabetisk nevropati i føttene og bena.

Nevropati symptomer kan omfatte:

 • Smerter og nummenhet i bena og føttene
 • Fordøyelsesproblemer
 • Urinveisproblemer
 • Problemer med blodårene og hjertet

Studier viser at ca. 50 % av diabetikere vil lide av diabetisk nevropati.

 

Diabetes leggsår og sår som ikke gror

Sår kan ta lengre tid å gro hos diabetikere, noe som øker risikoen for infeksjoner og andre komplikasjoner som i verste fall kan ende med amputasjon.

Sår som er trege til å gro eller som aldri gror i det hele tatt, kan føre til en bakteriell infeksjon som kan spre seg til vev, bein og gjennom hele kroppen. Disse infeksjonene utgjør en dødelig trussel diabetespasienter.

I tilfeller der det ikke-helende såret ikke er dødelig, er livskvalitet fortsatt en betydelig bekymring. Uten riktig pleie kan sår forårsake skader som gjør gange og trening smertefullt og noen ganger helt utelukket.

Utvikling av diabetes fotsår eller leggsår forekommer hos 1 av 4 diabetikere. 

Hvorfor er det sånn?

Flere risikofaktorer bidrar til infeksjon av saktehelende sår hos personer med diabetes, inkludert:

 • Tørr og sprukket hud
 • En svekket hudbarriere
 • Redusert kollagenproduksjon
 • Tåneglinfeksjoner
 • Nedsatt svette
 • Redusert produksjon av veksthormoner
 • Redusert produksjon og reparasjon av blodårer

Som du kan se, er sår som ikke gror en betydelig trussel mot helse og velvære til diabetespasienter.

Heldigvis finnes det behandling som har blitt vitenskapelig bevist å helbrede disse sårene, og gir mennesker med diabetes håp om å leve normalt igjen.

 

ENORMT POTENSIAL MED  MIKROSTRØMBEHANDLING 

Mikrostrømterapi er en naturlig diabetes behandling som har vist seg å være effektiv for å behandle diabetessymptomer som nevropati, sår som ikke gror, og dårlig sirkulasjon.

La oss utforske denne helhetlige tilnærmingen til å behandle de ulike symptomene på diabetes med ultralav mikrostrøm og hvorfor dette er så vellykket.

Elektrisk potensial er nøkkelen.

Kroppens celler er elektriske, og alle signaloverføringer mellom celler skjer ved hjelp av elektrisitet.

Mikrostrøm er en elektroterapimodalitet som etterligner kroppens naturlige forekommende frekvens, og er ikke følbar.

Grunnen til at mikrostrøm stimulering er så effektivt, er på grunn av dens evne til å stimulere cellulær fysiologi og vekst.  Sykdom eller skade forårsaker en endring i den normale elektriske aktiviteten inne i cellene våre, noe som fører til svekkelse av helingsprosessen og betennelse. 

 

Dessuten påvirker også bakterievekst (ved sår) helbredelsesprosessen negativt. Alle disse faktorene er ofte årsakene til nedsatt sårheling hos diabetespasienter. 

Målet med å behandle diabetes er å korrigere det elektriske potensialet i cellene i kroppen. Når kroppens elektriske motstand endres, endres mengden strøm som flyter gjennom den. Dette bidrar til å gi lindring og forbedre livskvaliteten.

HVORDAN FUNGERER DET?

Det er egentlig enkel biologi.

Vi trenger ATP (Adenosintrifosfat) for å stimulere cellevekst, og cellevekst er det som lar oss reparere. 

For å lage ATP trenger kroppens mitokondrier oksygen å kombinere med. Dessverre mangler et sår ofte riktig oksygenstrøm.

Mikrostrøm stimulering øker sirkulasjonen og tilførselen av oksygen på det skadede stedet, forbedrer energinivået i cellene ved at ATP produksjonen økes med omtrent 500%.

ATP (adinosin tri fosfat ) er cellenes energigikilde, eller cellenes batteri om du vil, og nødvending for omtrent alle prosesser i kroppen. Økt ATP innhold i cellene fremmer normale fysiologiske funksjoner i det traumatiserte området. 

Mikrostrøm har dessuten en antibakteriell og anti -inflammatorisk effekt, noe som også bidrar til å reetablere homeostase i det sårede vevet. 

Dette er mekanismene som aktiveres ved påføring av mikrostrøm som fremmer sårheling og som også forbedrer andre symptomer som nevropati i føttene hos diabetespasienter. 

Andre fordeler med Mikrostrøm behandling:

 • Reduser smerte, betennelse, effekten av stress på kroppen og blodplate vedheft.
 • Forbedrer energi, blodsirkulasjon, og tilførsel ab oksygen i blod og vev.
 • Forbedrer søvnkvalitet, blodtrykk og kolesterolnivå, opptak av næringsstoffer, cellulær avgiftning og evnen til å regenerere celler.
 • Balanserer immunsystemet og stimuler RNA og DNA.
 • Akselererer reparasjon av bein og bløtvev.
 • Avspenner muskler.

 

NuroKors MiTouch apparat anbefales. Det tilbyr en avansert mikrostrøm formulering, som har vist veldig god effekt på sårheling og diabetisk nevropati. Apparatet tilbyr i tillegg TENS som lindrer smerter og EMS som stimulerer muskulaturen og blodsirkulasjonen. Enkelt å bruke hjemme eller der du er.

KorShoe behandligssandaler er ett suverent tilbehør som kobles mot apparatet for å effektivisere behandling av føttene. Linder smerter ved nevropati, øker blodsirkulasjon og velvære.

 

SÅRHELING MED MIKROSTRØM

Studier viser at mikrostrøm er en kraftfull behandling behandling som akselererer sårtilhelingen betydelig.

Mikrostrøm både stimulerer og akselererer kroppens produksjon av nye celler for å helbrede såret. Regenerering kan da skje på grunn av økt oksygen for å skape nye celler, sammen med mikrostrømfrekvensene som har blitt bevist for flere tiår siden for å regenerere bløtvev.

En revolusjonerende forskningsstudie fokuserte på mikrostrøm behandling av 100 pasienter med diabetes fotsår. Fordi ingen annen behandling var i stand til å helbrede dem, sto alle deltakerne overfor amputasjon som en siste utvei.

Resultatene resultatene var forbløffende, og viste at mikrostrøm er svært effekt for å akselerere sårheling, og til å redusere betennelse og forbedre blodsirkulasjon, samtidig som vevsreparasjonen ble akselerert.

Denne banebrytende studien var en betydelig suksess og presenterte en 100 % suksessrate for deltakerne.

 

 

BEHANDLING AV DIABETISK NEVROPATI MED MIKROSTRØM

Diabetisk nevropati oppstår når det er forstyrrelse eller fysisk skade på nervesystemet som følge av økningen i blodsukkeret. 

Økt blodsukker fører til innsnevring i de små blodårene som forsyner nervene, noe som igjen fører til smerter og nedsatt følsomhet under føttene.

Ved nedsatt følsomhet under føttene, vil man lettere kunne utvikle diabetiske fotsår.

Mikrostrøm stimulering har vist seg å være et kraftig behandlingsverktøy som kan gi hjelpe diabetes lidende til en bedre livskvalitet og velvære.

Mikrostrøm stimulering hjelper ved at blodsirkulasjonen og oksygen forsyningen til de små blodårene forbedres, samt at mikrostrøm reduserer betennelse og kan hjelpe med å forhindre utvikling av diabetes fotsår.

 

 

 AVSLUTNING:

Mikrostrøm stimulering har vist å kunne gi god smertelindring for de som lider av nevropati, og er svært nyttig for å forebygge fotsår og lindre fotsmerter hos diabetespasienter.

En trygg og sikker behandling valg som kan brukes av nesten alle.

Ønsker du å teste om Mikrostrømterapi kan hjelpe deg deg, kan du teste MiTouch apparatet fra NuroKor i 30 dager uten risiko.

NuroKor tilbyr gratis behandlingsveiledning over telefon, for å legge tilrette for at du skal kunne oppnå optimale resultater. 

Opplever du ikke at det fungerer for deg, kan du returnere apparatet innen 30 dager.

 Se produkter her !

 

 

ADVARSEL! Skal ikke brukes av personer som har pacemaker, cochlear høreapparat, epilepsi eller akutt hjertesykdom. Skal ikke brukes av gravide over korsrygg eller bekken.

 

Har du spørsmål om hvordan du kan behandle diabetes symptomer med mikrostrøm? Ta kontakt  med oss for en gratis konsultasjon på email: info@nurokor.no, eller ring 92062353.

 

 Refreranser:

 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2792735/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/29738296

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3921245/

https://www.jstage.jst.go.jp/article/jpts/23/3/23_3_515/_pdf

 

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

 • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
 • Anbefalt av smertespesialister
 • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
 • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
 • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres