LEDDGIKT- SLIK KAN DU LINDRE SMERTER OG BREMSE SYKDOMUTVIKLINGEN

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Leddgikt (Revmatiod artritt ) er en kronisk og progressiv betennelses-sykdom som kan være ekstremt smertefull, og leddene kan raskt få varige skader.

Konvensjonell behandling er store doser medikamenter som dessverre har en rekke negative bivirkninger.

Her kan mikrostrøm behandling spille en nøkkelrolle, og hjelpe med å lindre smerter, redusere leddbetennelsen og senke hastigheten på sykdomsutviklingen, helt naturlig uten medikamenter.

Det beste er at behandlingen er enkel å utføre i eget hjem.
 

Leddgikt behandling med NuroKor MiTouch 

HVA ER LEDDGIKT?
 
Revmatoid artritt, eller RA, er en autoimmun og inflammatorisk sykdom, som betyr at immunsystemet ditt angriper friske celler i kroppen ved en feiltakelse, og forårsaker betennelse og smertefulle leddbetennelser (artritt) hovne og stive ledd.

Revmatoid artritt angriper hovedsakelig leddene, vanligvis mange ledd samtidig. RA påvirker ofte ledd i hender, håndledd og knær. I et ledd med RA blir slimhinnen i leddet betent, noe som forårsaker skade på leddvevet.

Denne vevsskaden kan forårsake langvarige eller kroniske smerter, ustabilitet (manglende balanse) og deformitet (feilstillinger i ledd)

Leddgikt kan også påvirke andre vev i hele kroppen og forårsake problemer i organer som lunger, hjerte og øyne.

Psoriasis artritt  er en form for leddgikt som ses hos personer med hudsykdommen psoriasis.

SYMPTOMER PÅ LEDDGIKT 

Ved leddgikt er det vanlig å oppleve perioder hvor symptomene blir verre, kjent som bluss, og perioder hvor symptomene er mindre, kjent som remissjon.

Tegn og symptomer på revmatoid artritt inkluderer:

 • Smerter eller verking i mer enn ett ledd
 • Stivhet i mer enn ett ledd
 • Ømhet og hevelse i mer enn ett ledd
 • De samme symptomene på begge sider av kroppen (som i begge hender eller begge knær)
 • Vekttap
 • Feber
 • Tretthet 
 • Svakhet
 • Tap av bevegelsesområde og vanskeligheter med å gjøre hverdagslige aktiviteter. 

HVA FORÅRSAKER LEDDGIKT? 
Leddgikt er resultatet av en immunrespons der kroppens immunsystem angriper sine egne friske celler. De spesifikke årsakene til leddgikt er ukjente, men noen faktorer kan øke risikoen for å utvikle sykdommen. 

RISIKOFAKTORER FOR LEDDGIKT 
Forskere har studert en rekke genetiske og miljømessige faktorer for å avgjøre om de endrer personens risiko for å utvikle revmatoid artritt. 

 • Alder.  Leddgikt kan begynne i alle aldre, men sannsynligheten øker med alderen. Utbruddet av revmatoid artritt er høyest blant voksne i sekstiårene.
 • Kjønn. Leddgikt oppstår tre ganger så hypping hos kvinner enn menn.
 • Genetikk/arv : Personer født med spesifikke gener er mer sannsynlig å utvikle revmatoid artritt. Disse genene heter HLA (human leukocytt antigen) klasse II genotyper, og kan også gjøre leddgikten din verre.
 • Overvekt. Risikoen for leddgikt øker når en person er overvektig.
 • Røyking. Flere studier viser at sigarettrøyking øker en persons risiko for å utvikle leddgikt og kan gjøre sykdommen verre.
 • Kvinner som aldri har født kan ha større risiko for å utvikle RA.
  • Tidlige livseksponeringer. Noen eksponeringer tidlig i livet kan øke risikoen for å utvikle leddgikt i voksen alder. For eksempel fant en studie at barn som har mødre som røykte, hadde dobbel risiko for å utvikle revmatoid artritt som voksne. Barn av foreldre med lavere inntekt har økt risiko for å utvikle revmatoid artritt som voksne. 

  LEDDGIKT BEHANDLING

  Hovedmålene med leddgikt og annen revmatisme behandling er å redusere symptomer og forbedre livskvaliteten.

  Konvensjonell leddgikt behandling er store doser smertestillende og anti-inflammatoriske medikamenter. Ikke alle har god effekt med dette dessverre, og mange opplever store uønskede bieffekter.

  Heldigvis finnes det finnes andre, naturlige metoder som kan hjelpe.

  Mikrostrøm er en medisinsk teknologi tilgjengelig for hjemmebruk, som kan gi en meget god lindring for selv de verste tilfellene av leddgikt.

   

  Mikrostrøm stimulering er et trygt og effektivt behandlingsalternativ som kan hjelpe med å redusere behovet for medikamenter, ved å lindre smerter og dempe betennelsen på cellenivå, og kan hjelpe med å redusere hastigheten på sykdomsutviklingen.

   

  Studier viser at mikrostrøm stimulering kan spille en viktig rolle ved å gjenopprette den naturlige frekvenser inne i kroppens celler som blir forstyrret ved sykdom og skade.

  Ved leddgikt er nivåene av ATP (Adinosin Tri Fosfat) forstyrret. Dysfunksjoner i metabolismen av ATP kan forverre den inflammatoriske aktiviteten.

  ATP er cellenes energikilde, og nødvendig for alle prosesser i kroppen. Mikrostrøm stimulerer produksjon av ATP (Adinosin Tri Fosfat) i cellene med ca. 500 %.

  Som et resultat av økt ATP i cellene hemmes den inflammatoriske prosessen, og begrenser vevsskade ved at ATP fremmer vevsheling, og smerter og stivhet reduseres.  

  HVORDAN FORGÅR MIKROSTRØM BEHANDLING?

  Behandlingen kan utføres hjemme ved hjelp av et lite bærbart apparat, med 4 elektroder som settes på området som skal behandles.

  Man kan behandle mer i perioder med mye plager, og mindre i perioder med lite plager.

  Apparatet er enkelt å bruke, og behandlingen er helt smertefri.

  Mikrostrømmen etterligner kroppens naturlige frekvens, og har svært lave frekvensenser. 

  Kontraindisert for mikrostrøm behandling er personer som har pacemaker, cochlear høreapparat, eller andre invasive apparater. Skal heller ikke brukes av personer som er under aktiv kreftbehandling. 

  MiTouch apparatet fra NuroKor kan anbefales: 

  NuroKor tilbyr 30 dagers fornøydgaranti, slik at du kan teste denne behandlingen hjemme og erfare selv om dette kan hjelpe deg.

   

  Korglov er et spesialutviklet tilbehør til MiTouch apparatet, som effektiviserer behandling av hender og håndledd ved leddgikt. 

  ANNE DELER SIN ERFARING:

  Anne er 35 år og har leddgikt. Smertene hennes var så ille at hun trodde hun måtte gi opp jobben sin. En venn anbefalte imidlertid mikrostrøm.  Hun var skeptisk til å begynne med, men bestemte seg for at hun ikke hadde noe å tape. 

  Anne uttaler:

  "Jeg kan ikke fortelle deg hvor mye det har forandret livet mitt - det har ærlig talt vært et mirakel, sier hun.

  Jeg hadde konstant smerter og satte kroppen min i større fare hver dag med all medisinen jeg tok, men nå bruker jeg en trygg metode å lindre smertene, og jeg er veldig fornøyd.

  Smertene tok over livet mitt og var hovedårsaken til at jeg sluttet å ri på mine elskede hester, noe som var veldig vanskelig for meg.

  Nå sover jeg en hel natt uten å våkne av smerter, jeg kan bevege meg rundt, trene, gå tur med hunden min og gjøre de tingene jeg har gått glipp av i årevis. "

   

   Leddgikt: Anne uttaler at mikrostrømbehandlingen har endret livet hennes.

   AVSLUTNING:

  Mikrostrømbehandling er et trygt og medikamentfritt behandlingsalternativ, som lindre smerter og bremse sykdomsutviklingen ved leddgikt.

  En studie av 140 leddgikt pasienter som undergikk mikrostrøm behandling viser at 66 % viste betydelig forbedring, eller ble symptomfrie i lengre eller kortere perioder etter behandling. Kun 14.6 % hadde ingen bedring.

  Nivå av hydrering spiller en stor rolle ved mikrostrøm behandling. Vann leder strøm, og dehydrering reduserer behandlingseffekten drastisk. 

  Ved spørsmål kan du kontakte oss på info@nurokor.no.  

  Kilder:

  https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0165247819303487

  https://ard.bmj.com/content/8/4/293

  https://www.researchgate.net/publication/335562960_ATP_and_adenosine_Role_in_the_immunopathogenesis_of_rheumatoid_arthritis

  Hilde Hjertholm

  Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

  Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

  Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

  Legg igjen en kommentar

  Navn .
  .
  Beskjed .

  Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres