SLIK BLIR DU RASKEST KVITT FROSSEN SKULDER

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Frossen skulder er en lidelse som oppleves svært invalidiserende, da det hindrer nesten alle aspekter av vårt daglige liv. Tilstanden rammer omtrent 2,5 % av oss årlig.

Heldigvis finnes det effektive behandlingsalternativer som raskt kan lindre skuldersmerter og forkorte sykdomsforløpet, helt naturlig, trygt og sikkert i eget hjem.

 

HVA ER FROSSEN SKULDER?

Frossen skulder, også kalt adhesiv kapsulitt, innebærer stivhet og smerter i skulderleddet.

Frossen skulder er en betennelse i leddkapselen, hvor kapselen blir så tykk og stram at det blir vanskelig å bevege skulderen. Det dannes bånd av arrvev, og det er mindre leddvæske for å holde leddet smurt. Dette begrenser bevegelsen enda mer.

Tilstanden har en tendens til å bli verre med tiden hvis den ikke behandles. Det påvirker hovedsakelig mennesker i alderen 40 til 60 - kvinner oftere enn menn, og kan ofte vare mellom 1-3 år eller lengre. Enkelte kan fortsatt kjenne på symptomer ti år etter.

Omtrent 15 prosent vil utvikle betennelse også i den andre skulderen, det skjer da som regel innenfor 5 år. 

 

SYMPTOMER PÅ FROSSEN SKULDER

Tegn og symptomer begynner vanligvis sakte, for så å bli verre.

 • vondt i overarm
 • smerter i skulder og ned i arm.
 • sterkt nedsatt bevegelighet i skulderen.
 • vansker med å løfte armen over skulderhøyde.
 • smerter også ved hvile og om natten.
Du vil vanligvis gå gjennom tre faser med en frossen skulder. Hver har sine egne unike symptomer og tidslinje:

 

1) Frysestadiet: Du utvikler smerte (noen ganger alvorlig) i skulderen din hver gang du beveger den. Det blir sakte verre over tid og kan gjøre mer vondt om natten.Dette kan vare alt fra 6 til 9 måneder. I dette stadiet frarådes fysioterapi for å ikke irritere og forverre smertene.

2) Frossenstadiet: Skuldersmerter kan bli bedre, men stivheten blir verre.
Å bevege skulderen blir vanskeligere og det blir vanskeligere å komme seg gjennom daglige aktiviteter. Dette stadiet kan vare 4-12 måneder.

3)Tinestadiet: Skulderens evne til å bevege seg begynner å bli bedre. Dette stadiet varer fra 5 til 36 måneder. 

 

ÅRSAKER TIL FROSSEN SKULDER

 • Noen vanlige årsaker til frossen skulder inkluderer:
 •  Alder - Denne tilstanden rammer oftest personer mellom 40 og 70 år
 • Hormonell ubalanse - overgangsalder eller en skjoldbruskkjertelforstyrrelse
 • Kirurgi -Restitusjon fra en operasjon kan begrense skulder- og armbevegelser
 • Sykdom eller hjerneslag - Restitusjon etter sykdom eller hjerneslag 
 • Skader på rotatormansjetten, leddgikt, bursitt eller senebetennelse
 •  Genetisk sykdom - Diabetes eller hjertesykdom
 •  Dårlig kosthold og en stillesittende livsstil

 

 HVORDAN BLI KVITT FROSSEN SKULDER ?

Frossen skulder behandling involverer ofte fysioterapi, smertestillende medikamenter og kortisoninjeksjoner, men ikke alle har god effekt med dette dessverre.

Fysioterapi er dog ikke å anbefale i den tidlige fasen da dette kan irritere betennelsen og øke plagene, men er nyttig når skulderen (vanligvis etter noen år) spontant ofte vil «tine opp».

Kortinsoninjeksjoner kan ha en kortvarig effekt som varer ca 4 uker, men gjentatte kortisoninjeksjoner er ikke heldig da kortisonet bryter ned vevet og gjør skulderen svakere.

 

En frossen skulder behandling som virker uansett hvilket stadie, er bioelektronisk  terapi. Ved å komme i gang med mikrostrøm behandling så snart som mulig, kan det hjelpe med at den frosne fasen ikke blir like ille som den kunne blitt, og hjelpe med en raskere lindring av symptomer og en raskere helbredelse.

 

Mikrostrøm som er en svært skånsom behandling som fungerer på cellenivå, og som hjelper med å dempe betennelsen og redusere arrvev som oppstår, som forverrer smertene. 

Frossen skulder har lenge vært vurdert som vanskelig å behandle, spesielt i kroniske stadier, da det er dannet arrvev. Her kan mikrostrøm være til god hjelp. Mikrostrøm stimulering er dokumentert å redusere arrvev og betennelse.

Fordelen med bioelektronisk terapi er at dette kan utføres av pasienten selv i eget hjem, noe som tillater hypping behandling for raskere resultater. Dette kan også brukes i frysestadiet, hvor fysioterapi ikke er anbefalt. 

 

 

MiTouch fra NuroKor er et bioelektronisk apparat som kombinerer TENS, EMS og Mikrostrøm for den ultimate kombinasjonsbehandling ved betennelse i skulder. Apparatet hjelper med rask smertelindring, demper betennelsen og eliminerer behovet for smertestillende og kortison. 

 

FREMSKYND TILHELING OG FORKORT SYKDOMSFORLØPET

Visste du at kroppen din er en elektrisk organisme.  Alle celler i kroppen er elektrisk aktive. Cellene kommuniserer med hverandre ved hjelp av elektrisitet, og god kommunikasjon mellom cellene organer, og vev fremmer helbredelse. Faktisk er det nøkkelen til god helse.

Frossen skulder har lenge vært vurdert som vanskelig å behandle, spesielt i kroniske stadier, da det er dannet arrvev. Her kan mikrostrøm være til god hjelp. Mikrostrøm stimulering er dokumentert å redusere arrvev og betennelse.

Bioeletrisk terapi kombinerer TENS, EMS OG Mikrostrøm, og brukes til å behandle en rekke kroniske smerter og akutte smertetilstander:

 •  Mikrostrøm stimulering vil hjelpe med å endre og korrigere intercellulær kommunikasjon på måte som fremmer ekte helbredelse av frossen skulder, regenerering av vev og langsiktig smertelindring.
 • TENS lindrer smerte ved å blokkere smertesignalene til hjernen. Når du er skadet, sender smertereseptorer en melding til sentralnervesystemet (hjernen og ryggmargen). Meldingen registreres som smerte av visse celler i kroppen.
 •  EMS hjelper med å stimulere og styrke muskulaturen som er blitt svekket, øker blodsirkulasjonen i området, og avspenner muskulatur om står i høyspenn.

 

 

 

Les historien fra Dagbladet hvordan Solvår Hegge ble kvitt frossen skulder med bioelektronisk terapi. Hun gikk fra å ha smerter døgnet rundt, til å bli helt smertefri.

Les artikkelen her: https://nurokor.no/blogs/media/slik-ble-hun-kvitt-frossen-skulder

 

HVORFOR VELGE BIOELEKTRONISK TERAPI VED FROSSEN SKULDER?

 • Slipp medikamenter: Bioelektronisk terapi er et alternativ til medisiner.Du kan bruke apparatet når som helst. Mange opplever lindring allerede etter første behandling.
 • Apparatet kan brukes der du er , når du trenger det, hjemme eller på jobb.
 • Mens stretching og manuell behandling definitivt hjelper, kan det forverre problemet i den første fasen. Mikrostrøm derimot er en svært skånsom behandlingen som fungerer på cellenivå, og som er dokumentert effektiv for å dempe betennelser  og redusere arrvev.
 • Bioelektronisk behandler nervesystemet direkte via PNS-aktivering. Dette resulterer i raskere lindring av symptomer og raskere restitusjon også.
 • Forkort sykdomsforløpet med intensiv behandling som er skånsom for skulderen.
 • Kan også brukes for å forebygge skuldersmerter i den andre skulderen som gjerne overbelastes.

 Bli kvitt frossen skulder med bioelektronisk terapi- Bestill ditt apparat her!

 

AVSLUTNING:

Fysioterapi kan være nytting, men frarådes i det første stadiet for å ikke irritere og forverre smertene.

Kortisoninjeksjoner er ofte brukt ved frossen skulder og kan lindre symptomene i ca. 4 uker. Gjentatte kortisoninjeksjoner er ikke heldig da kortisonet bryter ned vevet og gjør skulderen svakere, og enda mer utsatt for videre skade.

Bioelektronisk terapi er en dokumentert effektiv og foretrukket metode ved betennelse i skulder, som er enkel å utføre i eget hjem. En medikamentfri, trygg og sikker behandling som hjelper med å redusere smerte og betennelse, gjenoppretter skulderbevegelsen og kan forkorte det totale syldomsforløpet.

Mikrostrøm er dokumentert for å redusere arrvev og betennelse ved frossen skulder, og kan med stor fordel brukes i frysefasen for å snu sykdomsutviklingen.

NuroKor tilbyr 30 dagers fornøydgaranti, slik at man kan teste denne behandlingen hjemme uten risiko. Man får også tilbud om gratis veiledning på hvordan man skal bruke apparatet for optimale resultater.

 

Ved spørsmål kan du kontakte oss på info@nurokor.no, eller ring oss på 92062353.

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

 • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
 • Anbefalt av smertespesialister
 • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
 • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
 • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres