HELVETESILD BEHANDLING SOM FUNGERER

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Ikke lid av helvetesild og postherpetisk nevralgi en eneste dag mer! 

Tunge smertestillende medikamenter, epilepsimedisin og antidepressiva er vanlig behandling som leger skriver ut i fleng, men disse medikamentene har en rekke stygge bieffekter, og er mer ment som et forsøk på å lindre smertene enn å helbrede helvetesilden som i verste fall kan føre til åresvis med nevralgi.

Mikrostrøm behandling er en helt naturlig og enkel metode, som har gitt svært gode resultater for folk over over hele verden, og som  har vist å kunne gi langvarig lindring for selv de verste tilfellene med helvetesild og postherpetisk neuralgi,og helvetesild uten utslett. Dessverre har de fleste leger ikke kunnskap om denne naturlige metoden.

Vi har rundt 1000 årlige tilfeller av helvetesild hos eldre i Norge. 10-20% av de som har hatt vannkopper vil utvikle helvetesild på et tidspunkt i livet.

HVA ER HELVETESILD?

Helvetesild er en virusinfeksjon utløst av det samme viruset som forårsaker vannkopper, varicella-zoster-viruset. Etter et tilfelle av vannkopper som barn, kommer viruset inn i nervesystemet og ligger i dvale i årevis for å bli reaktivert i tider med stress eller et svekket immunsystem.

HVEM KAN FÅ HELVETESILD?

Alle som har hatt vannkopper er i fare for å utvikle helvetesild. Hvis du ble født før 1980, er det 99% sjanse for at du hadde vannkopper som barn, selv om du ikke husker det. Når du blir eldre, øker risikoen, men det  er kjent at helvetesild også forekommer hos yngre mennesker. Overraskende har tilfeller av helvetesild hos yngre mennesker økt, selv om årsakene er uklare for leger og forskere på dette tidspunktet.

HELVETESILD SYMPTOMER

Symptomer på helvetesild starter vanligvis med en følelse av tretthet og dype verkende nervesmerter på det fremtidige stedet for utbruddet. Etter hvert som symptomene utvikler seg, kan de inkludere følgende:

* Smerter, svie, prikking eller nummenhet
* Følsomhet for berøring
* Et rødt utslett som viser seg noen dager etter smertestart
* Væskefylte blemmer
* Kløe
* Feber
* Hodepine
* Følsomhet for lys
* Utmattelse


Hvis du opplever noen av disse symptomene, må du oppsøke lege for å finne ut om helvetesild er årsaken. Ubehandlet utgjør helvetesild en betydelig risiko for helsen din.

Helvetesild uten utslett kan forøvering også forekomme en sjelden gang.

HELVETESILD ÅRSAK ?

Som nevnt ovenfor, er det det sovende varicella-zoster-viruset som forårsaker helvetesild, men det er to hovedfaktorer som kan utløse et utbrudd.

Følgende omstendigheter kan føre til et svekket immunsystem:

* Aldersrelatert nedgang i immunfunksjon

* Enkelte medisiner som cellegift, kortikosteroider og antiinflammatoriske medisiner

* Sykdommer som HIV og hypogammaglobulinemi

* Autoimmune sykdommer som Crohns sykdom, revmatoid artritt eller lupus

* Prosedyrer som krever immunsuppressiva etterpå, for eksempel nyretransplantasjoner og benmargstransplantasjoner

* Stress, som er en faktor som fører til dårligere immunsystem ved å skape ubalanser i kortikosteroid nivåene. Denne ubalansen gjør at kroppen din mer utsatt for å få et utbrudd av helvetesild. 

HVOR LENGE VARER HELVETESILD?

I de fleste tilfeller går helvetesild over i løpet av noen uker, men i enkelte tilfeller kan smertene vedvare i flere måneder, og i sjeldne tilfeller, i mange år, selv om utslettet er borte.

De fleste vil bare få helvetesild en gang i livet, men sykdommen har vært kjent for å komme tilbake, noe som kan føre til langvarig nervesmerter og skade.

Helvetesild er mye farligere enn mange tror, ​​da det kan forårsake blindhet, hørselsproblemer, hjernehinnebetennelse og i sjeldne tilfeller død. Omtrent 1 til 4 % av personer som får helvetesild vil ende opp på sykehuset på grunn av komplikasjoner.

Postherpetisk nevralgi er en vedvarende nevropatisk smerte som kan oppstå etter helvetesild ( herpes zoster).

HELVETESILD BEHANDLING OG FOREBYGGING

Helvetesild smerter blir gjerne behandlet med streke smertestillende og antivirale medikamenter. Ikke alle har god effekt med dette dessverre, derfor brukes også i enkelte tilfeller antidepressiva og epilepsi medikamenter, som gjerne har store uønskede bieffekter.

Heldigvis finnes det andre, dokumenterte metoder.

Mikostrømstimulering har vist seg som en svært vellykket behandling og forebygging av denne smertefulle tilstanden.

Dette er en helt naturlig, smertefri behandling som raskt har blitt den mest effektive behandlingen som er tilgjengelig for å lindre helvetesild smerter, utslett og blemmer.

Hvis behandlingen startes i tidlig fase, før utslett eller blemmer blir synlig, kan en enkelt to timers behandling føre til at viruset umiddelbart går i dvale igjen, og det akutte utbruddet avsluttes. Hvis behandlingen begynner etter at utslett og blemmer har dukket opp, kan to timers behandling daglig gjøre at blemmene tørker og leges på 2-3 dager istedenfor normalt 3-6 uker. Smertene går vanligvis bort i løpet av 20 minutters behandling.

Det er viktig å være godt hydrert under denne behandlingen.

Etter at helvetesilden har roet seg er det dessverre noen få noen som opplever å utvikle smertefull nevralgi. Nevralgi behandlingen varierer avhengig av varigheten på helvetesilden, men vil i gjennomsnitt være mellom 3 -10 økter på 1 times behandling.

Den gode nyheten er at det finnes apparater som er enkle å bruke, slik at du kan behandle deg hjemme selv. NuroKor tilbyr i tillegg 30 dagers fornøydgaranti, slik at du kan teste denne behandlingen hjemme uten risiko.

MiTouch apparatet fra NuroKor kan anbefales:

 NuroKor MiTouch har en avansert mikrostrømformulering som har vist seg meget effektivt i behandling av helvetesild, samt postherpetisk nevralgi. 

HELVETESILD KOMPLIKASJONER

Den vanligste komplikasjonen av helvetesild er postherpetisk nevralgi (PHN), helvetesild uten utslett. Dette er når smerten ved helvetesild varer lenge etter at utslettet er borte. Omtrent 10% av mennesker som har helvetesild vil utvikle PHN. Det er forårsaket av skadede nervefibre som sender overdrevne smertemeldinger fra huden din til hjernen din. Jo eldre du er, jo mer sannsynlig er det at du utvikler PHN. Det vil også sannsynligvis være mer alvorlig når du er eldre.


Man kan også utvikle helvetesild på øyet. Denne kalles herpes zoster ophthalmicus (HZO). HZO kan forårsake utslett med små blemmer å bryte ut på pannen og rundt øyet. Vanligvis skjer dette bare på den ene siden av ansiktet ditt. Noen ganger vil du ha smerter i det samme området i ansiktet ditt noen dager før utbruddet. Infeksjon i øyet forårsaker ekstrem smerte, hevelse i øyelokket, lysfølsomhet og rødhet. I alvorlige tilfeller kan hornhinnen bli skadet. Dette kan påvirke synet ditt. Personer som har HZO bør oppsøke øyelege med en gang. 

HVA ER POSTHERPETISK NEVRALGI ?
Postherpetisk nevralgi er en konstant smerte som kan oppstå etter en helvetesild-infeksjon, og risikoen for at dette oppstår øker med alderen. Smertene kan dukke opp opptil et år etter det første helvetesildviruset og mange skjønner ikke at  smertene skyldes helvetesildviruset.

Smerten beveger seg langs den samme dermatomale banen som helvetesilden dukket opp og kan beskrives som en alvorlig, brennende, stikkende, konstant smerte. Postherpetisk neuralgi behandling er stort sett mislykket uten behandling av cellevevet med mikrostrøm, og leger blir stadig mer oppmerksomme på resultatene som mikrostrøm frekvensene kan oppnå.

Vanligvis foreskriver legene tunge medikamenter i håp om å redusere smertene, vel vitende om at det mer var et smertelindringsforsøk og la forløpet av nerveinfeksjonen finne sted. Smerten kan forsvinne i løpet av uker, måneder eller til og med år og forårsaker mange støt på effekter som depresjon ettersom klienten har så mye smerte i en lengre periode. 

ER HELVETESILD SMITTSOMT? 

Dette er det nok mange som lurer på. En person med helvetesild kan overføre varicella-zoster-viruset til alle som ikke er immun mot vannkopper. Dette skjer vanligvis gjennom direkte kontakt med de åpne sårene i helvetesild-utslettet. Når smittet, vil personen utvikle vannkopper, men ikke helvetesild. 

HELVETESILD OG STRESS

Noen forskere mener det er en sammenheng mellom helvetesild stress, siden stress påvirker og immunforsvaret.

Psykisk stress er en mulig trigger for helvetesild. Å oppleve akutt (kortvarig, men betydelig) stress eller kronisk (langvarig) stress har vist seg å påvirke immunfunksjonen.

Videre har resultater fra studier som forsker på sammenhengen mellom stress og utvikling av helvetesild vist blandede resultater.

Noen studier rapporterte høyere forekomst av helvetesild etter stressende livshendelser, mens andre ikke gjorde det. Studier som undersøkte virkningen av stress på immunsystemet og reaktivering av herpes zoster, konkluderte med at det ikke var en direkte sammenheng mellom to helvetesild og stress. 

IKKE LA HELVETESILD PLAGE DEG ÈN DAG TIL

Vi er her for deg!

Har du spørsmål om hvordan du naturlig kan forebygge og behandle helvetesild med mikrostrøm? Ta gjerne kontakt med oss for en gratis konsultasjon! Vårt hjelpsomme personale vil lede deg gjennom prosessen med til å helbrede og forebygge denne smertefulle tilstanden.

AVSLUTNING:

Det finnes effektiv behandling av helvetesild utover tunge smertestillende og antivirale medikamenter. Mikrostrøm stimulering er en dokumentert effektiv behandling som hjelper med å lindre smertene ved helvetesild, helbrede blemmene, og hjelper mot å lindre smerter ved postherpetisk nevralgi og helvetesild uten utslett.

En naturlig behandling som spiller på lag med kroppen, som fungerer raskt, og er enkel å utføre i eget hjem. 

Ved spørsmål kan du kontakte oss på info@nurokor.no

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

 

Les tilbakemeldinger fra kunder:

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Microstrøm mot postherpetisk navralgi i hodet

Jeg er blitt betydelig bedre etter å ha brukt microstrøm 3 timer pr. dag, og er selvfølgelig veldig glad og fornøyd med det. Etter ca. 1 uke var smertene borte og nå gjenstår kun litt irriterende kløe etc. Jeg vil på det aller sterkeste anbefale alle som er plaget med denne frustrerende lidelsen å forsøke det samme. Ossie N

Positivt så langt! Mener det har positivt virkning på smertene etter 18 mnd. med smerter etter helvetesild. Mvh John


Utmerket

Skeptisk, men totalt overbevist nå etter 14 dager. Det fungerer !! Torunn M

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres