SMERTER OG BETENNELSE I KROPPEN? DETTE ER EN GAMECHANGER!

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Hvis du lider av kroniske smerter og betennelse i kroppen, kan mikrostrøm terapi være svaret du har lett etter.

Et naturlig, medikamentfritt alternativ som revolusjonerer behandling av kroniske muskelsmerter, kronisk betennelse, sår som ikke vil gro, auto immune sykdommer og mye mer.

Dessverre er konvensjonell medisins tilnærming til kroniske smerter utilstrekkelig. Svært mange mange sliter med lite hjelp fra legestanden, annet enn resepter på en rekke medikamenter som har stygge bivirkninger. Mange opplever redusert livskvalitet på grunn av smerter og bivirkninger fra medikamenter.

Mikrostrøm er en av de mest effektive måtene å redusere betennelse i kroppen på, og ikke minst kan dette hjelpe med langsiktig smertelindring kroniske smerter.

I denne artikkelen vil du lære mer om hvorfor du bør velge mikrostrømterapi fremfor unødvendige medikamenter som har en rekke bieffekter, samt mine 5 beste tips for å lindre smerter og dempe betennelse helt naturlig.

 

HVA ER MIKROSTRØM?

Du er kanskje ikke klar over det, men kroppen din er en elektrisk organisme. Hjernen din, hjertet ditt og alle celler er elektrisk aktive.

Cellene i kroppen din kommuniserer med hverandre ved hjelp av elektrisitet— og god kommunikasjon mellom celler, organer, og vev fremmer helbredelse. Faktisk er det nøkkelen til god helse.

Med mikrostrøm bruker du faktisk strøm for å endre og korrigere intercellulær kommunikasjon på en måte som fremmer ekte helbredelse av smertekilden, regenerering av vev og langsiktig smertelindring.

 

Mikrostrøm fungerer ved å korrigere den elektriske ubalansen som forårsaker betennelsen i utgangspunktet. Denne terapien er utrolig effektiv for å redusere betennelse og smerte, og kan til og med bidra til å forbedre den generelle helsen på cellenivå.

 

Mikrostrøm er en medisinsk teknologi som skånsomt gir ekstremt lave elektriske impulser frekvens, typisk mellom 0,5 og 2500 hertz. Disse nøyaktig samme elektriske frekvensene finnes naturlig i menneskekroppen.

En av måtene mikrostrøm fungerer på er ved  å øke produksjonen av et stoff som kalles ATP ( adinosin tri fosfat) som fungerer som energikilden til cellene dine.

Ved skade, betennelse eller sykdom dropper ATP innholdet i cellene dine drastisk. Siden ATP er den viktigste energikilden for alle cellulære reaksjoner i kroppen din, vil cellene da slite med nok energi til å greie å helbrede skaden.

Mikrostrøm stimulering kan øke mengden ATP som dannes i de skadede cellene dine med så mye som 500 % ! Dette hjelper med at kroppen kommer over kneika og "speeder opp" helingsprosessen.

Mikrostrøm er et kraftig verktøy for helbredelse og restitusjon, og kan bidra til å lindre smerter, dempe betennelse i vevet,  "løsne" eller myke opp musklene noe som kan bidra til å lindre smerte eller stivhet, og fremmer raskere tilheling av skadet vev.

Mikrostrøm behandler smertekilden direkte, helt uten bivirkninger. Behandlingen kan utføres hjemme eller der du er ved hjelp av et lite bærbart apparat.

 

HVILKE TILSTANDER KAN MIKROSTRØM HJELPE?

Mikrostrøm er kjent for sin dype evne til å behandle kronisk smerte, på grunn av dens evne til å fremme regenerering og helbredelse på cellenivå:

 

HVORFOR FUNGERER MIKROSTRØM BEDRE ENN ANDRE BEHANDLINGER VED KRONISKE SMERTER OG SYKDOM?

Betennelse er hovedårsaken til nesten alle sykdommer. Betennelse er en naturlig reaksjon i immunsystemet på tilstedeværelsen av unormale tilstander i vevet. Det skjer når kroppen prøver å beskytte et skadet område fra infeksjon. Dette et er en elektrokjemisk begivenhet.

Når du opplever betennelse, er flyten av elektrisk kommunikasjon i kroppen blokkert.

Det er ikke ment å vare mer enn noen få dager, men når det gjør det, oppstår problemene. Kroppen utvikler en inflammatorisk overrespons, og kan utvikle kronisk sykdom og smerte som kan vare i årevis.

For å bli kvitt smertene, er det viktig å bli kvitt for betennelsen. Først da kan blokkeringer i kroppens kommunikasjonsflyt løses.

 

Mikrostrøm terapi handler om å forsiktig korrigere kroppens eget kommunikasjonssystem slik at det kan begynne å helbrede seg selv igjen.

 

MIKROSTRØM VS. TENS- HVA ER FORSKJELLEN?

Hvis du har hørt om å bruke elektrisitet for smertelindring og helbredelse, har du mest sannsynlig hørt om TENS apparat.

Ikke forveksle TENS med mikrostrømteknologi - det er ikke det samme. Mikrostrøm-impulsene er omtrent tusen ganger mindre intense enn de som leveres av et TENS apparat.

TENS fungerer ved å stimulere nerveendene, og hjelper med å blokkere smertesignalene hjernen. Denne signalblokkeringen gir en midlertidig smertelindrende effekt.

Så ja, både TENS og mikrostrøm bruker elektrisitet for å fremme helbredelse. Men mikrostrøm er den eneste elektriske behandling som bruker samme frekvensområde som kroppen selv – som utløser langvarige resultater ved at det fungerer på cellenivå.

Mikrostrøm har større nøyaktighet, effektivitet, er mer allsidig, og gir mer langvarige resultater enn en TENS.

 

 

NuroKor MiTouch

NuroKor MiTouch er et prisbelønt apparat som kombinerer både TENS, EMS og Mikrostrøm hjelper med både rask smertelindring, muskelstimuli og langsiktige resultater.

 

5 BESTE TIPS FOR Å DEMPE BETENNELSE I MUSKLER OG LEDD :

 1) KOSTHOLD

Kosthold er en viktig faktor for å bli kvitt betennelse i kroppen. Sliter du med kroniske muskel -og skjelettplager bør du legge om kosten for å hjelpe kroppen til å ha bedre kontroll over betennelsesreaksjonen:

 • Matvarer som er rik på omega 3 fettsyrer
 • Ekstra virgin olivenolje
 • Mat rik på antioksidanter. Antioksidanter fra frukt, grønnsaker og bær kan ha en positiv effekt på betennelser.
 • Økologiske krydder som ingefær, hvitløk, kanel og gurkemeie ser alle ut til å ha en betennelsesdempende effekt.
 • Grønn te
 • Mørk sjokolade
 • Honning
 • Magnesiumrik mat som det er det rikelig av i spinat, nøtter, frø, avokado, fermenterte melkeprodukter og mørk sjokolade.
 • Redusere inntak av rødt kjøtt og svinekjøtt

 

 

2) FYSISK AKTIVITET:

Fysisk aktivitet og trening har vist seg og ha god effekt på å bli kvitt betennelse i kroppen. Studier viser at de som trener regelmessig er bedre i stand til å ha kontroll på smertene, og trening generelt har en positiv effekt på funksjon og livskvalitet. Det kan være lurt å starte med lett trening som å gå eller svømme, og øk treningsintensitet etterhvert som man kjenner at det går. For hard trening for tidlig kan ha motsatt effekt.

3) PASS PÅ MAGEFETTET OG HOLD EN SUNN VEKT

Visste du at magefett er mer skadelig enn annet fett på kroppen?

Fett på kroppen er biologisk aktivt og delaktig i utvikling av sykdom. Magefettet bidrar til å danne en kronisk, lavgradig betennelses-prosess i kroppen.

 4 ) IS/ VARME TERAPI

Som en tommelfinger regel bruker man kuldeterapi ( Is pakninger) på akutte skader for å redusere hevelse og faren for betennelse. På kroniske skader både i muskler og ledd er det derimot varme som gjelder. Så å sette på varmen i bilsetet på en lang biltur med kroniske ryggsmerter er veldig fint. 

5) BRUK ET BIOELEKTRONISK APPARAT

Er betennelsen et faktum sverger fysioterapeut Hilde Hjertholm til mikrostrøm og bioelektrisk terapi for å lindre smerter og dempe betennelse i muskler og ledd på en naturlig og effektiv måte. Bruker man dette regelmessig kan det også hjelpe med å forebygge at problemene kommer tilbake.

 

NuroKor kan hjelpe med mange av aspektene ved smerter og betennelse i muskler og ledd.  Apparatet stimulerer de perifere nervene og blokkerer smertesignalene som går fra smertestedet til hjernen, og stimulerer prosesser i cellene som setter fart på helingsprosessen og demper betennelse i muskler og ledd.

Aktivering av muskelpumpen vil bidra til å redusere hevelse og betennelse ved å øke blodsirkulasjonen kraftig i det berørte området. Ved økt blodsirkulasjon øker tilførselen av næringsstoffer og oksygen, og utskillelsen av avfallstoffer.

Både ved akutte og kroniske tilfeller anbefales mikrostrøm behandling, som vil bidra til å kickstarte reparasjons-prosessen slik at den går mye raskere.

ATP - Adinosin Tri Phosphate er energi kilden til cellene våre, og er nødvendig for alt kroppen gjør, som å helbrede en skade eller sår, og til og med når du løfte armen din kreves det ATP.

Når et område i kroppen vår har underskudd av ATP, kan Mikrostrøm stimuli bidra til å øke ATP-produksjonen i cellene med ca. 500%.

Dette vil gi kroppen verktøyet den trenger for å bli kvitt betennelse i kroppen, lindre smerter og til og med styrke området slik at det ikke er like utsatt for fremtidige skader.

NuroKor`s MiTouch apparat er lett å bære med seg i lommen, og du kan ta det med hvor som helst. Det er veldig praktisk, men likevel kraftig. 

Hilde uttaler “Bioelektronisk terapi gir pasienten et verktøy de kan bruke i hjemmet sitt så ofte de trenger, og gir dem kontroll over smertene mens de er aktivt involvert i sin egen behandling. Dette er en naturlig behandling som er meget effektiv for et bredt spekter av problemstillinger, og som reduserer behovet for smertestillende medikamenter, muskelavslappende og betennelsesdempende medisiner. 

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

 

AVSLUTNING:

Det er flere ting du selv kan gjøre for å forebygge og redusere betennelse i kroppen.

Både kosthold og trening kan hjelpe på å dempe betennelser og smerter i muskler og ledd. Samtidig kan det føles tungt å trene når man har smerter.

Er betennelsen et faktum er bioelektronik terapi nøkkelen. Apparatet hjelper deg med å lindre smerter og dempe betennelse, slik at det er enklere å komme i gang med aktivitet. I tillegg er det enkelt og praktisk å bruke når som helst, hvor som helst.

Du  har kanskje lurt på hvorfor en idrettsutøver kan komme seg etter en alvorlig skade bare på et par uker, mens for den gjennomsnittlige personen tar det mye lenger tid ?

Hemmeligheten er hyppig behandlinger og riktig behandling. Mange toppidrettsutøvere har luksusen med egen fysioterapeut som behandler de flere ganger om dagen.

Hvor mange har råd til tid og penger til å besøke en klinikk flere ganger om dagen? Svært få. Med et bioelektronisk apparat kan du oppnå den samme fordelen som idrettsutøvere som behandler skadene sine - og behandle deg selv to ganger om dagen når du har det som mest smertefullt eller etter en skade/ betennelse har oppstått. Brukes dette på regelmessig basis, kan du oppnå varige resultater.

NuroKor tilbyr 30 dagers pengene tilbake garanti, noe som er supert om du ønsker å prøve ut dette for å se om det kan hjelpe deg.

Har du spørsmål om bioelektronisk terapi kan hjelpe deg?

Ta gjerne kontakt med oss for en gratis konsultasjon! Vårt hjelpsomme personale kan også veiledede deg på hvordan du skal komme i gang og bruke et slikt apparat.

Kontakt oss på 92062353, eller på email info@nurokor.no.

 

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

 • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
 • Anbefalt av smertespesialister
 • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
 • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
 • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres