5 TIPS FOR Å BLI KVITT BETENNELSE I MUSKLER OG LEDD

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Bli kvitt betennelse i kroppen med ekspertenes aller beste tips!

Smerter og betennelse i muskler og ledd går ofte hånd i hånd, og er vanlige plager som kan skyldes både skade, underliggende sykdom og over-/ feil belastning, som igjen ofte fører til betennelse. 

Betennelse er en prosess som blir satt i gang når kroppen trenger å reparerer seg selv. Det er kroppens tilhelings-prosess, og er en av de viktigste biologiske prosessene i kroppen vår.

De tradisjonelle metodene for å bli kvitt betennelse i kroppen inkluderer mye hvile (som vanligvis betyr for lite trening) og medisiner. Mangel på trening kan imidlertid gjøre situasjonen verre, i det lange løp. I tillegg kan medisiner ofte medføre en rekke stygge bivirkninger. Den gode nyheten er at du kan bli kvitt smerter og betennelse i muskler og ledd helt naturlig!

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

HER ER 5 TIPS FOR Å DEMPE BETENNELSE I MUSKLER OG LEDD:

 1) IS/ VARME TERAPI

Som en tommelfinger regel bruker man kuldeterapi ( Is pakninger) på akutte skader for å redusere hevelse og faren for betennelse. På kroniske skader både i muskler og ledd er det derimot varme som gjelder. Så å sette på varmen i bilsetet på en lang biltur med kroniske ryggsmerter er veldig fint. 

2) KOSTHOLD

Kosthold er en viktig faktor for å bli kvitt betennelse i kroppen. Sliter du med kroniske muskel -og skjelettplager bør du legge om kosten for å hjelpe kroppen til å ha bedre kontroll over betennelsesreaksjonen:

 • Matvarer som er rik på omega 3 fettsyrer
 • Ekstra virgin olivenolje
 • Mat rik på antioksidanter. Antioksidanter fra frukt, grønnsaker og bær kan ha en positiv effekt på betennelser.
 • Økologiske krydder som ingefær, hvitløk, kanel og gurkemeie ser alle ut til å ha en betennelsesdempende effekt.
 • Grønn te
 • Mørk sjokolade
 • Honning
 • Magnesiumrik mat som det er det rikelig av i spinat, nøtter, frø, avokado, fermenterte melkeprodukter og mørk sjokolade.
 • Redusere inntak av rødt kjøtt og svinekjøtt

3) BRUK BIOELEKTRONISK STIMULERING

Fysioterapeut Hilde Hjertholm sverger til bioelektrisk terapi som NuroKor for å lindre smerter og dempe betennelse i muskler og ledd på en naturlig og effektiv måte, og som også hjelper med å forebygge at problemene kommer tilbake når man bruker dette regelmessig.

NuroKor kan hjelpe med mange av aspektene ved smerter og betennelse i muskler og ledd.  Apparatet stimulerer de perifere nervene og blokkerer smertesignalene som går fra smertestedet til hjernen, og stimulerer  prosesser i cellene som setter fart på helingsprosessen og demper betennelse i muskler og ledd.

Aktivering av muskelpumpen vil bidra til å redusere hevelse og betennelse ved å øke blodsirkulasjonen kraftig i det berørte området. Ved økt blodsirkulasjon øker tilførselen av næringsstoffer og oksygen, og utskillelsen av avfallstoffer.

Både ved akutte og kroniske tilfeller vil jeg anbefale MC2-Mikrostrøm, som vil bidra til å kickstarte reparasjons-prosessen slik at den går mye raskere, sier Hjertholm. NuroKors MC2 er en avansert quadwave mikrostrømbehandling som fungerer på cellenivå og som hjelper med å gjenopprette den naturlige forekommende frekvensen i cellene våre som blir forstyrret av skade, betennelse, sykdom,- eller til og med ved overbelastning av muskulatur.

ATP - Adinosin Tri Phosphate er energi kilden til cellene våre, og er nødvendig for alt kroppen gjør, som å helbrede en skade eller sår, og til og med når du løfte armen din kreves det ATP.

Når et område i kroppen vår har underskudd av ATP, kan Mikrostrøm stimuli bidra til å øke ATP-produksjonen i cellene med ca 500%.

Dette vil gi kroppen verktøyet den trenger for å bli kvitt betennelse i kroppen, lindre smerter og til og med styrke området slik at det ikke er like utsatt for fremtidige skader.

NuroKor`s MiTouch apparat er lett å bære med seg i lommen, og du kan ta det med hvor som helst. Det er veldig praktisk, men likevel kraftig. 

Hilde uttaler “Bioelektronisk terapi gir pasienten et verktøy de kan bruke i hjemmet sitt så ofte de trenger, og gir dem kontroll over smertene mens de er aktivt involvert i sin egen behandling. Dette er en naturlig behandling som er meget effektiv for et bredt spekter av problemstillinger, og som reduserer behovet for smertestillende medikamenter, muskelavslappende og betennelsesdempende medisiner. 

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

4) FYSISK AKTIVITET:

Fysisk aktivitet og trening har vist seg og ha god effekt på å bli kvitt betennelse i kroppen. Studier viser at de som trener regelmessig er bedre i stand til å ha kontroll på smertene, og trening generelt har en positiv effekt på funksjon og livskvalitet. Det kan være lurt å starte med lett trening som å gå eller svømme, og øk treningsintensitet etterhvert som man kjenner at det går. For hard trening for tidlig kan ha motsatt effekt.

5) PASS PÅ MAGEFETTET OG HOLD EN SUNN VEKT

Visste du at magefett er mer skadelig enn annet fett på kroppen?

Fett på kroppen er biologisk aktivt og delaktig i utvikling av sykdom. Magefettet bidrar til å danne en kronisk, lavgradig betennelses-prosess i kroppen.

Disse fettcellene danner proteiner  som kalles cytokiner som trigger betennelse. Disse stoffene øker risikoen for både overvekt, diabetes, hjerte- og karsykdom, depresjon, demens og kreft.

AVSLUTNING:

Både kosthold og trening kan hjelpe på å dempe betennelser og smerter i muskler og ledd. Samtidig kan det føles tungt å trene når man har smerter. Der kan bioelektronik terapi være en nøkkel. Apparatet kan hjelpe deg med å lindre smerter og betennelse i muskler, slik at det er enklere å komme i gang med aktivitet.

Har du noen gang lurt på hvorfor en idrettsutøver kan komme seg etter en alvorlig skade bare på et par uker, mens for den gjennomsnittlige personen tar det mye lenger tid ?

Hemmeligheten er hyppig behandlinger og riktig behandling. Mange toppidrettsutøvere har luksusen med egen fysioterapeut som behandler de flere ganger om dagen.

Hvor mange har råd til tid og penger til å besøke en klinikk flere ganger om dagen? Svært få. Med et bio-elektronisk apparat kan du oppnå den samme fordelen som idrettsutøvere som behandler skadene sine - og behandle deg selv to ganger om dagen når du har det som mest smertefullt eller etter en skade/ betennelse har oppstått. Brukes dette på regelmessig basis, kan du oppnå varige resultater.

NuroKor tilbyr 30 dagers pengene tilbake garanti, noe som er supert om du ønsker å prøve ut dette for å se om det kan hjelpe deg.

Ønsker du en gratis konsultasjon og behandlingsveiledning, kan du kontakte NuroKors spesialister på 92062353.

Klikk for å se NuroKor produkter.

KLIKK FOR Å DELE ARTIKKELEN MED EN VENN

Bioelektronisk medisin

 • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
 • Anbefalt av smertespesialister
 • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
 • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
 • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres