Velger du Farmakologi eller Teknologi?

CEO og Fysioterapeut
Norkor Norway

Denne uken var vi i ett oppfølgingsmøte med Smerte-klinikken Vestre Viken ved Drammen Sykehus. Vi hadde med oss selveste CEO i NuroKor fra London, Rick Rowan.

                                                                                                                                     

   

  Smerteklinikken ved Drammen Sykehus er en av landets hyppigste brukere av Bio- elektrisk behandling for sine kronikere, sammen med Smerteklinikken på Rikshospitalet.

  Dessverre er det en vanlig oppfatning blant terapeuter i dag at Bio-elektrisk terapi er gammel og utdatert. Sannheten er derimot en helt annen.

  Aldri har det blir forsket mer innen emnet, og de siste 5-10 årene har vi sett en enorm mengde forskningsbevis som beviser at vårt smerte- og immunsystem kan styres gjennom vårt nervesystem med både kjemiske midler og elektrisitet. Men den ene har nesten ingen bivirkninger.

  Våre muskler kan også stimuleres med elektrisitet for å produsere peptider og proteiner som er essensielle for en sunn kropp.

  Kroppens naturlige mikrostrøm kan til og med bidra til å gjøre vårt eget biologiske system til en selvhelbredende enhet.

  I løpet av de siste tre årene har GSK( GlaxoSmithKline)  opprettet nesten 50 eksterne forskningssamarbeid og en 50 millioner dollar venture kapital (VC)viet til bio- elektronikk, og spesielt PNS ( PeriferNevroStimuli)

  GSK vi er i forkant med å undersøke nye måter å takle noen av verdens største helseproblemer. Som å utforske potensialet for bio- elektronikk til å utnytte elektriske signaler i kroppen til å behandle sykdom.

  Bio- elektroniske legemidler kan tillate oss å behandle sykdommer og skader med større presisjon og færre bivirkninger enn ved konvensjonelle medisiner.

  Behandling av medisinske forhold med elektriske impulser har blitt brukt tidligere - fra pacemakere til dyp hjerne stimulering i Parkinsons. Eksisterende apparater målretter store områder av vev uavhengig.  Nyere vitenskapelige fremskritt har gjort det mulig å kontrollere spesifikke sett med nevroner, noe som skaper potensialet for å utvikle mer presise bio- elektroniske legemidler.

  Bio- elektrisk medisin er det nye slagordet i den globale helsetjenesten. Den bio- elektriske industrien er satt til å være verdt opp til 60 billioner dollar innen 2029, med håndholdte apparater som den raskest voksende sektoren.

   Nurokor `s bio- elektriske apparater utnytter banebrytende helse teknologi som er bevis basert på avansert medisinsk forskning. De unike apparatene fungerer ved å bruke målrettede frekvens formuleringer for å påvirke kroppens egen naturlige Mikrostrøm- kroppens egen utrolige bio- elektriske kraft, som er 100% sikker og naturlig uten bivirkninger. Nurokor Biomedical utvikler kombinasjons stimulerende terapier for å behandle en rekke forhold fra å kontrollere smerter fra kronisk ryggsmerter til menssmerter, inflammatoriske sykdommer som leddgikt, opptrening etter hjerneslag, epilepsi, depresjon, forbedrer sirkulasjonen i diabetes, fremmer sårheling og reduserer muskel atrofi. Et sentralt element i Nurokor MiTouch-apparatet er dets svært effektive smerte- kontroll som retter seg mot blokkering av de fleste typer kronisk og akutt smerte.

  1 av 5 av oss lever med kronisk smerte, 2 av 5 lever med vondt, smerter og ubehag hver dag, og 9 av 10 av oss står overfor smerter på et eller annet tidspunkt i våre liv.


  NuroKor- teknologien lindrer smerter på to måter –
   PNS (Perifer Nerve Stimulering) formuleringer for ikke-døsig, hurtigvirkende, symptomatisk lindring av kronisk og akutt smerte. MCS ( Mikostrøm Stimulering) formuleringer brukes ofte til å behandle nerve- og muskel smerter, betennelser og arrvev, og er bevist å gi betydelig smertelindring hos over 90% av brukerne.

  Nurokor Biomedical`s CEO Rick Rowan sier:

  "Vår visjon er å tilby mennesker globalt disse avanserte, bærbare bioteknologiene - for å revolusjonere behandlings utfall, forbedre individets livskvalitet og forandre ikke bare helsevesenet, men familiens helse. Så alle kan utnytte bio- elektronikk og ta 100% kontroll over helse og velvære uten å ta piller og reseptbelagte legemidler."

  To av de største bio- elektroniske sentrene er under bygging på det verdensberømte Karolinska- Instituttet i Stockholm og Feinstein-instituttet i New York, og med verdens største farmasøytiske og teknologi hus GSK og Verily Life Sciences som kombinert investerer 700 millioner dollar for å utvikle bio- elektronikk, er vi fremfor en rasende utvikling globalt. 

   

  Lær mer om NuroKor på www.nurokor.no


  Legg igjen en kommentar

  Navn .
  .
  Beskjed .

  Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres