Velger du piller eller teknologi ?

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Denne uken var vi i ett oppfølgingsmøte med Smerteklinikken på Drammen Sykehus som har begynt å bruke NuroKor`s teknologi. Med oss hadde vi selveste CEO i NuroKor fra London, Rick Rowan.

Smerteklinikken ved Drammen Sykehus er en av landets hyppigste brukere av Bio-elektronisk behandling for sine kroniske smertepasienter, sammen med Smerteklinikken på Rikshospitalet.

Dessverre er det en vanlig oppfatning blant terapeuter i dag at Bio-elektrisk terapi er gammel og utdatert. Sannheten er derimot en helt annen.

Aldri har det blir forsket mer innen emnet, og de siste 5-10 årene har vi sett en enorm mengde forskningsbevis som beviser at vårt smerte- og immunsystem kan styres gjennom vårt nervesystem med både kjemiske midler og elektrisitet. Men den ene har nesten ingen bivirkninger.

Våre muskler kan også stimuleres med elektrisitet for å produsere peptider og proteiner som er essensielle for en sunn kropp.

Kroppens naturlige mikrostrøm kan til og med bidra til å gjøre vårt eget biologiske system til en selvhelbredende enhet.

I løpet av de siste tre årene har GSK( GlaxoSmithKline)  opprettet nesten 50 eksterne forskningssamarbeid og en 50 millioner dollar venture kapital (VC)viet til bio- elektronikk, og spesielt PNS ( PeriferNevroStimuli)

GSK vi er i forkant med å undersøke nye måter å takle noen av verdens største helseproblemer. Som å utforske potensialet for bio- elektronikk til å utnytte elektriske signaler i kroppen til å behandle sykdom.

Bio- elektroniske legemidler kan tillate oss å behandle sykdommer og skader med større presisjon og færre bivirkninger enn ved konvensjonelle medisiner.

Behandling av medisinske forhold med elektriske impulser har blitt brukt tidligere - fra pacemakere til dyp hjerne stimulering i Parkinsons. Eksisterende apparater målretter store områder av vev uavhengig.  Nyere vitenskapelige fremskritt har gjort det mulig å kontrollere spesifikke sett med nevroner, noe som skaper potensialet for å utvikle mer presise bio- elektroniske legemidler.

Bio- elektrisk medisin er det nye slagordet i den globale helsetjenesten. Den bio- elektriske industrien er satt til å være verdt opp til 60 billioner dollar innen 2029, med håndholdte apparater som den raskest voksende sektoren.

Nurokor `s bio- elektriske apparater utnytter banebrytende helse teknologi som er bevis basert på avansert medisinsk forskning. De unike apparatene fungerer ved å bruke målrettede frekvens formuleringer for å påvirke kroppens egen naturlige Mikrostrøm- kroppens egen utrolige bio- elektriske kraft, som er 100% sikker og naturlig uten bivirkninger. Nurokor Biomedical utvikler kombinasjons stimulerende terapier for å behandle en rekke forhold fra å kontrollere smerter fra kronisk ryggsmerter til menssmerter, inflammatoriske sykdommer som leddgikt, opptrening etter hjerneslag, epilepsi, depresjon, forbedrer sirkulasjonen i diabetes, fremmer sårheling og reduserer muskel atrofi. Et sentralt element i Nurokor MiTouch-apparatet er dets svært effektive smerte- kontroll som retter seg mot blokkering av de fleste typer kronisk og akutt smerte.

1 av 5 av oss lever med kronisk smerte, 2 av 5 lever med vondt, smerter og ubehag hver dag, og 9 av 10 av oss står overfor smerter på et eller annet tidspunkt i våre liv.


NuroKor- teknologien lindrer smerter på to måter –
 PNS (Perifer Nerve Stimulering) formuleringer for ikke-døsig, hurtigvirkende, symptomatisk lindring av kronisk og akutt smerte. MCS ( Mikostrøm Stimulering) formuleringer brukes ofte til å behandle nerve- og muskel smerter, betennelser og arrvev, og er bevist å gi betydelig smertelindring hos over 90% av brukerne.

Nurokor Biomedical`s CEO Rick Rowan sier:

"Vår visjon er å tilby mennesker globalt disse avanserte, bærbare bioteknologiene - for å revolusjonere behandlingsutfall, forbedre individets livskvalitet og forandre ikke bare helsevesenet, men familiens helse. Så alle kan utnytte bio- elektronikk og ta 100% kontroll over helse og velvære uten å ta piller og reseptbelagte legemidler."

To av de største bio- elektroniske sentrene i verden er vår nabo Karolinska- Instituttet i Stockholm og Feinstein-instituttet i New York, og med verdens største farmasøytiske og teknologi hus GSK og Verily Life Sciences som kombinert investerer 700 millioner dollar for å utvikle bio- elektronikk, er vi fremfor en rasende utvikling globalt. 

 

 


Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres