Ny teknologi gir raskere restitusjon forbedrer muskelstyrke

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

 

     

 

Studier viser at nevromuskulær stimulering fungerer som et effektivt hjelpemiddel for å forbedre fysiske prestasjoner. Med et enkelt håndholdt apparat kan man nå sørge for denne behandlingen på egen hånd – hvor som helst og når som helst.

Bioelektrisk medisin er ikke noe nytt, men i dag forskes det mye på det nyskapende området som stadig blir anbefalt av leger, fysioterapeuter og idrettsforskere.

Bedre muskelstyrke og raskere restitusjon – helt naturlig. Klikk her for å bestille MiTouch.

I tillegg til å ha en enorm effekt på en rekke ulike smerter, kan behandlingen også bidra til økt prestasjon på trening og en raskere restitusjonsprosess – helt naturlig uten piller eller medisiner:

  • Forbedrer styrke, hastighet og bevegelsesutslag
  • Raskere oppvarming ved stimulering av muskelgrupper før trening
  • Stimulerer aktivisering av muskelfibre under trening
  • Reduserer restitusjonstiden

Raskere resultater helt uten medisiner eller piller. Bestill MiTouch allerede i dag.

Apparatet MiTouch stimulerer og setter i gang kroppens egne systemer, for at du skal kunne få en rask, effektiv og naturlig behandling. MiTouch er håndholdt og enkelt å ta med seg i treningsbagen. Alt man trenger å gjøre er å velge et forhåndsinnstilt program tilpasset dine behov, feste elektrodene og la teknologien gjøre resten av jobben.

Eksemplene er mange på at nevromuskulær stimulering fungerer for å bedre egen prestasjon på treningsfeltet.

  • En vektløfter i verdensklasse økte dynamisk styrke med 20 kilo på 14 uker. Med konvensjonell styrketrening vil en slik økning ta to år.
  • Volleyballspillere på elitenivå brukte behandlingen på underkroppen og fikk signifikant økning i isometrisk styrke. Vertikal hopphøye økte med mer enn 20 prosent etter bare fire ukers behandling.

Bedre muskelstyrke og raskere restitusjon – helt naturlig. Klikk her for å bestille MiTouch.

    Hilde Hjertholm

    Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

    Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

    Bioelektronisk medisin

    • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
    • Anbefalt av smertespesialister
    • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
    • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
    • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

    Legg igjen en kommentar

    Navn .
    .
    Beskjed .

    Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres