KURER KRONISKE RYGGSMERTER MED NUROKOR

Sliter du med kroniske ryggsmerter som reduserer livskvaliteten din og holder deg tilbake fra å leve det livet du ønsker?

NuroKor er et avansert smertebehandlingsapparat som gir deg rask smertelindring, og som effektivt reduserer betennelse og avspenner muskulaturen.

Dette kan brukes i ditt eget hjem, og reduserer behovet for piller og dyre og tidkrevende behandlinger.

KURER KRONISKE RYGGSMERTER

Alle som sliter med ryggsmerter vet hvordan det kan redusere livskvaliteten. Ryggplagene går ofte ikke går over av seg selv og man kan få et tilbakevendende problem.

Heldigvis kan i de fleste tilfeller enkel fysiske aktivitet, livsstilsendringer og konsekvent behandling bidra til å forbedre tilstanden.

Det er lurt å komme i gang med behandling så raskt som mulig, for å forhindre at plagene forverrer seg og blir kroniske.

RASK BEHANDLING VED RYGGSMERTER

MiBody er et avansert medisinsk apparat som gir deg trygg og effektiv lindring uten bieffekter fra medikamenter.

MiBody gir deg hurtigvirkende smertelindring ved å blokkere smertesignalene til hjernen, og stimulerer prosesser i kroppen som reduserer betennelse, øker blodsirkulasjonen og avspenner muskulaturen.

Dette er ofte mer effektivt enn tradisjonelle metoder, og du kan også bruke dette hjemme eller på farten når du trenger det.

KJØP NÅ

⭐⭐⭐⭐⭐ 4,9 Stjerner basert på 91 anmeldelser

• Gratis Frakt
• Kjøp med tillit- 100% Fornøyd eller pengene tilbake innen 30 dager.
Trenger du veiledning? Vår fysioterapeut hjelper deg GRATIS.

CAMILLAS ERFARING...

Tobarnsmoren Camilla Yong Bratteli ( 39 år), hadde intense kroniske ryggsmerter. Nå takker hun NuroKor som har gjort en stor forskjell i hennes daglige liv.

"Når smertestillende tabletter ikke hjelper, noe jeg ønsker å bruke minst mulig, så er bare NuroKor bare helt, helt magisk. Det å oppleve lindring fysisk og mentalt når du går med smerter 24/7 kan bare den som har opplevd det, forstå.»

 MiTouch er enkelt å ta med seg overalt, noe som gjør min smertehverdag tryggere og bedre for meg og min kropp. Jeg slipper å tenke på det. Setter det bare på og så funger det.

HVORFOR BRUKE NUROKOR?

MiTouch apparatet er bevist effektiv for rask smertelindring. I tillegg hjelper det med å dempe betennelse og avspenne stram muskulatur som forverrer ryggsmertene.

Smerter og betennelse går ofte hånd i hånd, så dette er en svært viktig faktor for varig lindring og helbredelse.

Test ut apparatet risikofritt i 60 dager. Fungerer det ikke for deg kan du returnere for refusjon.

  • Blokkerer smerter
  • Demper betennelse
  • Avspenner muskler
  • Stimulerer og styrker muskler
  • Spar tid og penger på behandlinger hos terapeut
  • Spar kroppen for uønskede bivirkninger ved bruk av piller

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® PNS?

NuroKor PNS fungerer raskt ved å blokkerer smertesignalene som går fra ditt sentrale nervesystem til hjernen. Brukes til alle typer kroniske og akutte smerter inkludert øvre rygg og korsrygg.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® NMS?

Neuromuskulær Stimulering er en behandling som er programmert for å avspenne musklatur, forbedre sirkulasjonen, fremskynde restitusjons- og rehabiliteringsprosessene, forbedrer muskelstyrken og utholdenhet.

HVORDAN FUNGERER NUROKOR® MCS?

Mikrostrøm stimulerer prosesser som hjelper musklene våre til å repareres, reduserer smerter og betennelser og forbedrer funksjonstap fra muskelskader.I klinisk forstand krever enhver helingsprosess mye ATP.

Hyppig behandling er nøkkelen

Når man har fått en skade, betennelse i vevet o.l. er det også noe med hyppigheten av behandling som er nødvendig for rask heling og smertelindring, som man med et eget NuroKor apparat gir deg muligheten og fleksibiliteten med, som kan brukes hvor som helst når som helst, og så ofte som nødvendig ved behov.

Vi anbefaler så ofte som behandling 2 ganger daglig i en intensiv innledende periode på minst 10 dager. Gjerne en kombinasjon av forskjellige behandlingsmodaliteter som PNS, NMS og Mikrostrøm for optimal effekt, med en behandlingstid på 30- 60 min pr.behandling.

Her bør man prøve seg frem, og kjenne hvilken behandlingsapp som fungerer best for deg, for her vil det være individuelle forskjeller, og til og med forskjell fra dag til dag hva din kropp har behov for.

 

Vi tar for oss en kunde case:

Jannis 40 år- gammel mann. Har hatt kroniske smerter i 20 år på grunn av en gammel idrettsskade, og hadde fått en stor prolaps som ga ham ubeskrivelige smerter i lang tid. Da han kom over NuroKor hadde han prøvd det meste av alternativer for å lindre smertene sine, som i lange perioder var helt invalidiserende.

Første kvelden han prøvde apparatet opplevde han stor lindring av smertene. Så bra at han for første natt på veldig lenge greide å sove natten igjennom. Han var fra det øyeblikket overbevist om at dette virkelig var noe som fungerte for ham, og fortsatte dermed å bruke apparatet som anbefalt 2 ganger daglig. Tidvis brukte han det også mer når han kjente han hadde behov.

Han var også flink til å kjenne etter hvor han burde sette på elektrodene i forhold til hvor han hadde vondt, og testet stadig plasseringer, både rundt korsryggen og nedover høyre ben som var smertefullt helt ned til foten, da en nerve i korsryggen lå i klem. Han kjørte også på med god intensitet, og byttet mellom flere behandlingsprogrammer som både gikk på smertelindring, muskelavspenning, betennelsesreduksjon og vevsreparasjon.

Jannis fikk i løpet av få dager en helt annen livskvalitet, hvor han faktisk greide å utføre de mest dagligdagse tingene som å reise seg for å lage en kaffe, gå ned en trapp og ikke minst å få sove på natten uten smerter.

HVORDAN HJELPER NUROKOR VED RYGGSMERTER?

  • Reduserer raskt smertene
  • Reduserer betennelse i vevet
  • Reduserer muskelspasmer (stram muskulatur)

MiTouch apparatet er bærbart og ser ut som en smart telefon med 4 elektroder som settes på området med smerte.

Gjennom elektrodene sendes det behagelige pulser gjennom huden til det perifere nervesystemet som blokkerer smertesignalene til hjernen slik at man opplever omtrent umiddelbar smertelindrende effekt.

I tillegg stimuleres prosesser i kroppen som reduserer betennelse, og hjelper med å dempe muskelspasmer. Slike spasmer er muskulatur som står i høyspenn, og dette forverrer ryggsmertene, da blodsirkulasjonen blir dårligere i området. God blodsirkulasjon er viktig for tilførsel av næringsstoffer og oksygen, og for at avfallsstoffer skal skylles ut.

KorBand er det perfekte tilbehøret for å behandle ryggsmerter.

HVORDAN BRUKE APPARATET ?

1) Plasser elektrodene på ryggen som vist. Prøv deg frem om plassering parallellt eller i kryss fungerer best for dine smerter.

2)Bruk Smerte Pluss eller Smerte App, 2 ganger daglig i 30-60 min. for optimale resultater.

3)Test plassering av elektrodene for å finne plasseringen som gir deg den beste lindringen.

4) Ved betennelse anbefales det å kombinere med  MC2 App i minimum 1 gang daglig. Denne fungerer på cellenivå og bidrar til å redusere betennelse, og fremmer raskere heling av skadet vev. MC2 kan ikke føles, og er fin å bruke mens du gjør dine hverdagslige ting.

Smertelindring oppleves vanligvis på kun få minutter og kan vare i 24 timer, men varige resultater oppnås ved regelmessig bruk over tid.

KJØP NÅ!

NuroKor MiTouch

30 Dagers Pengene -Tilbake -Garanti

GRATIS FRAKT