NuroKor Produktomtale i Helsemagasinet VOF

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

l Helsemagasinet VOF l FEBRUAR 2020/ Tekst Birthe Storaker

Gjennombrudd innen BIOELEKTRISK MEDISIN

Sliter du med akutte eller kroniske smerter, trenger smertelindring og restitusjon etter kirurgi, eller ønsker raskere rehabilitering? Eller er du en idrettsutøver på jakt etter naturlige metoder for å restituere deg raskere, øke din styrke og prestasjon? Da kan du prøve MiTouch, et bærbart apparat som kan hjelpe deg.

NuroKor Biomedical er et britisk selskap som utvikler og produserer bioelektroniske terapiapparater. MiTouch er utviklet etter nyere forskning på metoder for naturlig og effektiv smertelindring av akutte og kroniske smerter, reparasjon av skadet og betent vev, samt for hurtigere restitusjon og rehabilitering. Det fungerer omtrent som et smertestillende medikament ved å påvirke nervesystemet mekanisk.

Apparatet aktiverer kroppens elektromagnetiske signaler og kan behandle et bredt
spekter av smertetilstander og lidelser, fra kroniske rygg- og nakkesmerter til betennelser i muskler og ledd. Det demper inflammatoriske sykdommer, menstruasjonssmerter, forbedrer blodomløpet til 
diabetikere og reduserer muskelatrofi ved inaktivitet.

MiTouch

MiTouch kombinerer tre elektroniske behandlingsformer som aktiverer og hjelper kroppens egne bio-elektriske systemer i å behandle smerte og framskynde helbredelses prosessen:

1) Mikrostrøm stimulering for raskere tilheling av skadet og betent vev. Apparatet øker produksjonen av cellenes energimolekyl ATP (adinosin trifosfat) med 500 prosent.

2) Perifer nervestimulering for smerte- lindring av akutte og kroniske smerter ved å stoppe smertesignalene som går fra smertestedet til hjernen.

3) Nevromuskulær stimulering avspenner muskler, forbedrer blodsirkulasjon, gir økt muskelstyrke og utholdenhet og raskere restitusjons- og rehabilitering.Programmet stimulerer musklene til å produsere peptider og proteiner som er nødvendig for en normal kroppsfunksjon.

Apparatet ser ut som en smarttelefon, med touchscreen og fem behandlingsapper som gjør det enkelt å bruke. Man fester fire klebrige elektroder på området som skal behandles, og starter behandlingen med et tastetrykk.

 

 MiTouch kombinerer tre elektroniske behandlingsformer som aktiverer og hjelper kroppens egne bio-elektriske systemer i å behandle smerte.

 

MiBody

MiBody er et litt enklere apparat med færre valg. Apparatet gir hurtigvirkende lindring ved smerte kilden ved å trenge dypt inn i leddet og vevene og hjelper til med å lette verkende, skadde og ømme muskler. 

Den er enkel å bruke hvor som helst eller mens du er på farten. MiBody fungerer akkurat der du trenger det, når som helst, dag eller natt. Det lindrer smerter og hevelser i ledd og muskler.

De fleste kan bruke apparatene uansett alder. Eneste forbehold er at de ikke kan brukes av dem som har pacemaker, implantert hjertestarter, annet elektrisk utstyr implantert eller ved hjertesykdom.

Strømmen som brukes i apparatene, tilsvarer kroppens egne elektriske signaler.

Produsenten anbefaler at man behandler to-tre ganger daglig ved smertetilstander. En intensiv behandling kan gjøres hvor og når som helst, og mange opplever raskt bedring.

 Noen veldig få kan reagere allergisk på geleen i elektrodene, og noen kan oppleve «treningsverk» i startfasen av behandlingen, noe som er helt normalt.

 
 

Om NuroKor Biomedical

NuroKor Biomedical har hovedkontor i London, UK. NuroKors forskningsteam samarbeider med leger, klinikere, forskere og idretts- utøvere over hele verden. Arbeidet med forskning og utvikling er basert på de aller beste tilgjengelige forskningsbevisene, teknologiene og behandlingsprotokollene.

Selskapets visjon er å hjelpe folk i alle aldre til å oppnå en høyere livskvalitet gjennom vitenskapelig og medisinsk teknologi og å tilby et valg utover smertestillende medikamenter.

Produktene har 30 dagers pengene tilbake garanti.

Kilder:

1. Chang N, Van Hoff H, Bockx E mfl. The effect
of electric currents on ATP generation, protein synthesis, and membrane transport in rat skin. Clinical Orthopedics. 1982; 171: 264-72. https://www.ncbi. nlm.nih.gov/pubmed/7140077

2. Vance CGT, Dailey DL, Rakel BA mfl. Using TENS
for pain control: the state of the evidence. Pain Management 2014; 4: 197-209. https://www.ncbi.nlm. nih.gov/pmc/articles/PMC4186747/

3. Filipovic A, Kleinoder H, Dormann U mfl. Electromyostimulation--a systematic review of
the influence of training regimens and stimulation parameters on effectiveness in electromyostimulation training of selected strength parameters. Journal of Strength and Conditioning Research 2011, 25: 3218- 38. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21993042

4. DeSantana JM, Walsh DM, Vance C mfl. Effectiveness of transcutaneous electrical nerve stimulation
for treatment of hyperalgesia and pain. Current Rheumatology Reports 2008; 10: 492-9. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/ PMC2746624/

 

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres