Dr. Leah Austin om hennes erfaring med NuroKor

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Vi intervjuer Dr. Leah Austin som er fastlege og ernæringsfysiolog. Hun forklarer de sammensatte problemene hun daglig møter som lege og hvordan bioelektronikk som NuroKor kan spille en rolle som et verktøy for alternativ smertebehandling.

NuroKor samarbeider med leger for å tilby alternativer til smertestillende medisiner, og dette er et av hovedpunktene i vår visjon. Bioelektrisk teknologi er et  alternativ som åpner døren for en personlig løsning uten potensielle bivirkninger.

Sjekk ut denne videoen med NuroKor-investor, Dr. Leah Austin, hvor hun forklarer hvorfor hun bestemte seg for å bli ambassadør for NuroKor.

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon