Intervju med Rickey Pageot, Madonna’s keyboardist

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Intervju med Ric'key Pageot- Madonnas keybordist som har begynt å bruke NuroKor.

Tekst:

Jeg heter Ric'key Pageot. Jeg er her i London på turné med Madonna, Madame X Tour.

Dette var noe jeg oppdaget her mens jeg var i London. Det kalles NuroKor og det er elektroterapi for muskler. Dette er flott for musikere som meg selv, pianospillere, alle som spiller et instrument - vi bruker alle musklene våre så mye og vi er dårlige til å ta vare på dem og vedlikeholde dem.

Så dette er flott fordi det hele er naturlig. Det er ingen kjemikalier, det er elektroterapi. Du bare setter den på kroppen din, og stimulerer musklene når du ikke spiller mellom øktene dine, mellom øvingene, mellom konsertene dine. Og det er supert. Jeg har brukt det i en uke nå. Jeg liker det faktum at jeg bare kunne sette meg ned og gjøre hva som helst og stimulere musklene mine, og det gjør meg klar for forestillingene mine.

Så hva er forskjellig med dette sammenlignet med alt som er på markedet akkurat nå?

Dette er det eneste apparatet som har både mikrostrøm og EMS. Mikrostrømmen fungerer på cellenivå. Hva det betyr er at du ikke føler noe mens den jobber med musklene dine. Du vet ikke engang at det er på deg.

Så nå skal jeg vise dere hvordan det fungerer. Så nå ser du tydeligvis at jeg har to lapper på armen. Jeg skal bare plugge i disse to her. Ta det lille apparatet. Så kommer jeg til å velge en restitusjons innstilling her. Så nå sender vi litt elektroimpulser. Musklene mine blir stimulert akkurat nå, så jeg får litt massasje.

Det føles rart til å begynne med, for det er alle disse små elektriske pulser, men du blir vant til det og du begynner faktisk å like det. Så akkurat har jeg det på skuldrene, og det er deilig følelse, akkurat som å ha din egen massør til enhver tid. Som du kan se blir musklene mine stimulert akkurat nå og skuldrene mine går opp. Det føles som en dyp vevsmassasje.

Nå har jeg allerede brukt det i en uke. Jeg elsker måten det føles på, men jeg kommer tilbake. Jeg vil være tilbake med oppfølging og fortelle deg hvordan jeg har implementert det i litt liv.

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon