Hva gjør NuroKor annerledes?

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Det som gjør NuroKor annerledes enn det som ellers finnes på markedet er forskingen og vitenskapen bak utviklingen av apparatene.

Vi har tiltrukket seg noen av verdens beste eksperter innen smertebehandling og sårheling, og brukes av en rekke internasjonale toppatleter.
NuroKor jobber konstant med å finne ut hva som fungerer optimalt, hva som fungerer best.
Vi vet at et spesifikt sett med frekvenser fungerer best for eksempel for sårheling eller for smertebehandling. Det handler om innsamling av data av klinisk bevis.

I NuroKor BioElectronics jobber vi tett med klinikere og idrettsutøvere, gjennom alle ledd i vår forskning og utvikling.

Dette har ført til et bredt spekter av bruker tilfeller mens vi fortsetter å utforske den kliniske delen av teknologien, og for prestasjon.

Målet vårt er å fortsette forskning og utvikling innen smertebehandling, men også å gå inn i nye områder som anestesi, og flere applikasjoner for alle typer fysisk prestasjon.

What makes NuroKor BioElectronics different? from NuroKor BioElectronics on Vimeo.

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon