Hvordan hacke kroppens batterier ved hjelp av mikrostrøm

Fysioterapeut og Spesialist i Bioelektronisk Terapi
Norkor Norway

Evidens viser at mikrostrøm stimulering fungerer på en rekke forskjellige måter, noe som gjør det til en av de mest allsidige behandlingsmåter som er tilgjengelige. Se videoen for å finne ut hvordan du ved å bruke utvalgte mikrostrømmer kan etterligne kroppens egne naturlige elektriske signaler for å hjelpe sårheling.

 

Tekst:

Hei alle sammen, i denne episoden skal jeg forklare hvordan du kan hacke kroppens batterier gjennom mikrostrømmer.

Sammenlignet med andre elektroterapimetoder, kan mikrostrøm eller MCS være liten i størrelse, men rekkevidden av potensielle fordeler er enorm.

Det er også bevis som viser at MCS fungerer på en rekke forskjellige måter, noe som gjør det til et av de mest allsidige behandlingsmetodene som er tilgjengelige.

For det første er det velkjent at menneskekroppen utgjør et endogent elektrisk system som produserer naturlige elektrokjemiske signaler i forskjellige områder, som hjernen, hud, muskler, hjerte og bein.

De endogene elektriske signalene ble oppdaget for mange år siden. Ved å bruke moderne teknikker har eksistensen av disse naturlige elektriske feltene nå blitt godt etablert.

Disse naturlige elektriske signalene spiller en sentral rolle i mange fundamentale prosesser, en særlig bemerkelsesverdig er på sårheling. Ved å anvende utvalgte mikrostrømmer som etterligner disse signalene, kan helbredelse forbedres for både akutte og kroniske sår, og for de fleste typer skader.

For det andre er MCS også kjent for å gi en direkte energirelatert fordel for mitokondriene i cellene, som vi vet er ansvarlig for å produsere rundt 90% av cellulær energi.

Disse anvendte strømmene gir et middel til en ekstra ressurs som kan brukes direkte i produksjonen av ATP.

I sin enkleste form er mikrostrøm i stand til å legge til rette for naturlige forekommende elektriske prosesser som er viktige for velvære for celler, vev og kroppssystemer.

Dette betyr at uansett type skade eller tilstand, kan så godt som alle få vesentlige fordeler og forbedringer fra bruk av denne teknologien som er virkelig bemerkelsesverdig!

 

 

Hilde Hjertholm

Hilde er utdannet fysioterapeut med spesialkompetanse på bioelektronisk medisin. Hun har kronisk smerteproblematikk som spesialområde som hun har jobbet med i mange år.

Hilde brenner for å dele kunnskap om bioelektronisk terapi som er en bærbar medisinsk teknologi som har potensialet til å hjelpe mange mennesker til smertefrihet og en bedre livskvalitet, uten bieffekter fra medikamenter.

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon