HVA KAN ET BIOELEKTRONISK APPARAT HJELPE DEG MED ?

CEO og Fysioterapeut
Norkor Norway

Hvis du leter etter en effektiv måte å behandle smertene dine på, vil det gjøre underverker for deg å bruke et Bio-elektronisk terapi apparat.

Bio-elektronisk terapi er en revolusjonerende måte å behandle smerte på. Ved hjelp av elektrodepads som settes på og rundt smerteområdet, sendes det elektriske pulser gjennom det perifere nervesystemet som blokkerer smertesignalene som går fra smertestedet til hjernen, hjelper med å avspenne muskulaturen, demper betennelse og bidrar til raskere tilheling etter skade eller operasjon.

Bio- elektronisk terapi fungerer omtrent som et smertestillende medikament ved å påvirke nervesystemet mekanisk, men har ingen vesentlige bieffekter, i motsetning til medikamenter.

Med et slikt apparat kan du behandle smertetilstander i muskler og ledd, redusere  betennelse og behandle deg selv etter skader, trauma eller operasjon. De kan brukes hvor som helst, når som helst, trygt, enkelt og effektivt.

 Alt fra menstruasjonssmerter til kroniske plager – MiTouch gir deg en smertefri hverdag helt uten medisiner. Bestill her!

VI ER ELEKTRISKE

Visste du at kroppen vår er elektrisk, og at alt som skjer i kroppen fra tankene dine til det at du beveger en arm skjer ved hjelp av elektrisk impulser. Et smertesignal er en elektrisk impuls, og prosessen for å lege en skade krever elektriske impulser. Disse impulsene kan vi med dagens medisinske teknologi til en viss grad påvirke, enten ved implanterbare ( invasive) apparater som f.eks. pacemaker, eller non- invasive apparater som NuroKor som ikke opereres inn.

VIDEREUTVIKLING AV EN GAMMEL MEDISINSK TEKNOLOGI

Denne teknologien har eksistert i flere tiår og brukes gjerne av fysioterapeuter, smertespesialister og idrettsutøvere. I de senere årene har det skjedd en stor utvikling på forskningsfronten og på utviklingen av apparatene, noe som har ført til en langt mer avansert teknologi som for brukeren betyr bedre effekt, og mer brukervennlig med app teknologi.

RASK OG EFFEKTIVT

Har du noen gang lurt på hvorfor toppidrettsutøvere kommer seg så raskt etter en skade?

Toppidrettsutøvere har gjerne en personlig terapeut som behandler de opptil flere ganger daglig. Det er noe de færreste har anledning til.

Hyppigheten av behandling er nemlig noe av nøkkelen, og med et apparat som NuroKor kan du behandle deg selv så ofte som det faktisk er nødvendig for optimal effekt ved både akutte og kronsike smertetilstander, og for raskest tilheling og rehabilitering etter skade.

Man kan også bruke det samme apparatet til å stimulere og styrke muskulatur som er blitt svakere etter en skade. Toppidrettsutøvere bruker det gjerne både for raskere muskelrestitusjon og til skadebehandling.

 Et bioelektronisk terapi apparat som NuroKor gir deg et verktøy du kan bruke i ditt eget hjem, og som gir deg kontroll over smertene. Dette er en naturlig behandling som er meget effektiv, og som reduserer behovet for smertestillende medikamenter, muskelavslappende og betennelsesdempende medisiner. 

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

HVA ER FORSKJELLEN PÅ ET TENS APPARAT OG NUROKORS APPARATER?

Det unike med NuroKors MiTouch apparat ar at det kombinerer tre klinisk beviste bioelektriske teknologier som kombinert ikke bare lindrer smerter og stimulere muskulaturen, men det har også en avansert mikrostrøm formulering som også bidrar til raskere tilheling av betent og skadet vev.  Smerte og betennelse går nemlig ofte hånd i hånd. Et TENS apparat lindrer kun smerter. Dette er forskjellen på NuroKor og andre, eldre apparater på markedet.

NuroKors apparater er enkel å bruke, og du kan stille inn programmer basert på ditt smerte- eller restitusjonsbehov og bruke det hvor som helst.

Ved å bruke det regelmessig kan du også hjelpe på kontinuerlig restitusjon og med å forebygg at smerteproblemer oppstår på nytt.

KAN BIO-ELEKTRONISKE APPARATER BRUKES AV ALLE?

Disse apparatene kan ikke brukes av personer som har pacemaker, cochlear høreapparat etter andre implanterte elektriske apparater. De kan heller ikke brukes av personer som har epilepsi, DVT ( Dyp vene trobose), eller ved hjerteproblemer.

Opplev rask smertelindring uten medisiner – få en helt ny hverdag med MiTouch. Bestill her!

KLIKK FOR Å DELE ARTIKKELEN MED EN VENN

Bioelektronisk medisin

  • Effektiv smertelindring uten medisiner – men i form av elektrisitet
  • Anbefalt av smertespesialister
  • Fagfelt innen medisin som kombinerer biologi, nevrovitenskap og teknologi for å behandle et bredt spekter av smerte- og helseproblemer
  • Enorm utvikling på forskningsfronten gjør det mulig for mange å bytte ut enkelte medisiner med bio-elektriske apparater
  • I tillegg til å lindre smerte, kan bio-elektrisk medisin også brukes til å øke styrke, gi raskere rehabilitering og forbedre prestasjon

Legg igjen en kommentar

Navn .
.
Beskjed .

Vær oppmerksom på at kommentarer må godkjennes før de publiseres